hamilelikte kola tüketimi

ben içiyorum ya dayanamıyorum
daha doğrusu bulantımı kesiyo iyi geliyo gazımı çıkarıyo
sürekli gaz içindeyim çünkü :D

doktor bana fazla olmamak ve diet olmamak koşuluyla az içebilirsin dedi.ama asla diet olmamalı dedi.hatta içinde tatlandırıcı bulunan herhangi bişeyi bile kullanma dedi.kolanın içindeki asitten ziyade diğer maddeler zararlı en önemlisi kafein.ben kola yerine maden suyu içiyorum artık.çünkü kolaya çok alışık olduğum için vücud asit istiyo :))) özellikle mide bulantısı çekip kusanlar için soda çok faydalıymış.içinde bol mineral olduğu için kaybedilen mineralleri geri almak açısından.
yaaa yediğimiz sebzelerin hangi şartlarla hangi ilaçlarla hormonlarla nasıl yetiştirildiğini biliyomuyuz ki.mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyoruz.allah hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah

valla ben kolada içiyorum,cipsde yiyorum,yiyecek olarak çok fazla birşey kısıtlamadım kendimde sadece salan sosis pastırma gibi şeyler yemiyorum.yesemde çok nadir ve çok iyi pişirerek.birde doğurunca kendimi hemen bir midyeciye atcam.midyeyi kestim çünkü ve fazlasıyla özledim.

Ben arada içiyorum.Bir bardağı dolduruyorum, sonra yarısını içip kalanı döküyorum. kaydirigubbakcemile3

ben hamile kaldigimi ogredigim gunden beri hic icmedim diyecektim kiii birden aklima bir kere ictigim geldi :) yaninda da hamburger yemistim:( ama artik ne kola ne hamburger ikiside zararli...icmemek lazim arkadaslar...

olsa benim kızıma olurdu..kaydirigubbakcemile2
2-3 günde bir 2.5 litreyi bitirirdim ben..acayiptim yani,gerçi hala öyleyim yakaydirigubbakcemile3
aman iç bacım,ohh mis gibi.olsada içsek:içelim:

bende iciyorum ama cok az cünkü öncesindede cok severek icmezdim canim cekerse bi iki yudum iciyorum...hamburger pizza yiyorum nolcakki....

selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??

selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??

nerden bilelimki adet olucanmi bekleyip göreceksin:Dkendinde demisin zaten 1 hafta kala hep agrirmis gögüslerin o zaman neyinden süphelendinki...heveslenme bence 1 hafta bekle yoksa insan kötü yikiliyor..

bu konunun hamilelikte kola tuketimiyle ne alakasi var??-tatlicadiarzu- ayrica biz ne desek yalan olur.nerden bilebiliriz ki sonucta herzamnki gogus agrinizmis,adetinize de daha varmis...bekleyip goreceksiniz..

bende size illa bilin demiyorum....ben bilgisi olanlardan cevap bekliyorum zaten...bilmeyenler zahmet edip yazmasin zaten.....illa kolayla ilgisimi olmasi lazim genel ortak sorun hamilelik degilmi ve bilgisi olanlara heryerde sorarim seni ilgilendirirmi hiranur ?????

kızlar 12 yasımdan beri hergün kola içen biriydim bağımlılık yapmıştı artık ama hamile olduğumu öğrenince içmemeye karar verdim fakat geçenlerde pizza söylemiştim (hoş onu da yememem lazım) yanında kutu kola getirmişler valla bi güzel hepsini içtim ve çok vicdan azabı duyuyorum sizler ne yapıyorsunuz arada içiyor musunuz?

bidaha içme canımmm ozamann gerçekten çok zararlı normaldede içilmemesi gereken bişi ama hamileisn daha dikkat etmen gerekio

Neden tartışıyosunuz kızlar ? :teselli: Arkadaş bi umutla sormuş..Belki hamile olmayı istiyodur.Alenam sende böyle sert çıkışlar yapma bence.ıstersen yeni başlık açıp sor.Daha çok bilgi alırsın.

Son düzenleme:
bende size illa bilin demiyorum....ben bilgisi olanlardan cevap bekliyorum zaten...bilmeyenler zahmet edip yazmasin zaten.....illa kolayla ilgisimi olmasi lazim genel ortak sorun hamilelik degilmi ve bilgisi olanlara heryerde sorarim seni ilgilendirirmi hiranur ?????

hem suclu hem güclüsün...konuyu isgal ediyosun merak ediyosanda git baska yerde sor...senin gibilere cevap yazanda suc zaten ...

eger cok caniniz istiyorsa 2 yudum kesmiyorsa kafeinsiz olanlarini deneyebilirsiniz. bende 13 haftalik hamileyim hamile olmadan 3 ay once her turlu asitli icecegi icmeme karari almistim, ama hamile olmayi dusundugum icin degil hayat boyu icmeme karariydi. arada canimin istedigi oldu ama cok iradeliyimdir ve icmedim. artik hicte canim istemiyor, evimede sokmuyorum asitli hicbirsey.

burasi genel sorun kosesi degil.ayri bir konu acip sorsan daha iyi olurdu.

Back
X