- 14 Kasım 2015
- 469
- 342
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy cnm ya kıyamam üzülme böyle ruyalarıda anlatmaa unut uyanınca sol tarafına tuh tuh tuh yap tukurrur gbı yap nıhat hatıpoğlundan dınlemıstımmBende görüyorum ben bu gece bebeğimin kalbinin durduğunu gördüm ve ağlıyorum hala hamilelikten oluyormuş ama etkisinde kalınıyor
Aklımda olsun canım yaparımayy cnm ya kıyamam üzülme böyle ruyalarıda anlatmaa unut uyanınca sol tarafına tuh tuh tuh yap tukurrur gbı yap nıhat hatıpoğlundan dınlemıstımm
tmm cnm yapAklımda olsun canım yaparım
Cnm bende goruyordum hala da ara ara görüyorum hatta uyandığımda dizlerim titriyordu bnmde eşim gittikten sona goruyordumÇok zorlu bi dönemmiş kızlar hamile olduğumu öğrendiğim günden beri uyumaya bile korkar oldum gördüklerimden![]()
Canım ilginç gelebilir ama eşin gittikten sonra onun pijamasina sarılıp yatmanı öneririm bende işe yarardı bir dene derimSelam kızlar. Hamilelikte korkulu rüyalar gören var mı? Öğrendiğimden beri sürekli görüyorum uyandığımda dayak yemiş gibi yorgun hissediyorum kendimi bide tuhaf olan eşim işe gittikten sonra görüyorum. Bebeğime bi şey olur diye korkuyorum düşük tehlikesinden![]()