Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gerçekten yorumlar çok moral bozucu
Sıkıntı erkeksizlik değil
Hayat enerjim yok
Ben 24 yaşındayım hemen ilk gördüğümle evlenmek istemiyorum yeni atandım
Ama bakıyorum çevreme herkes seviyor seviliyor evliliğe gitmese bile
Ben böyle diyince sıkıntı oluyor benim hakkım yok mu yani
İnsanlar sevgilisiyle geziyor eğleniyor değer görüyor
Ben de buna biraz üzüldüğümü belirttim sadece ki çok normal
Hemen görücü usulü birini bul filan demişlerdi hatta
Gerçekten yorumlar çok moral bozucu
Sıkıntı erkeksizlik değil
Hayat enerjim yok
Ben 24 yaşındayım hemen ilk gördüğümle evlenmek istemiyorum yeni atandım
Ama bakıyorum çevreme herkes seviyor seviliyor evliliğe gitmese bile
Ben böyle diyince sıkıntı oluyor benim hakkım yok mu yani
İnsanlar sevgilisiyle geziyor eğleniyor değer görüyor
Ben de buna biraz üzüldüğümü belirttim sadece ki çok normal
Hemen görücü usulü birini bul filan demişlerdi hatta
Sorunum erkek değil sadece beni üzüyor diyorum ki haklıyım insan 24 yaşında sevmek sevilmek ister
Genel olarak canımı sıkan hayat enerjimi olmaması diyorum ısrarla anlamiuorsunuz
Sen kızı tahrik edip, belden aşağı vurup kendi üzerine saldırtmaya çalışıyorsun. Bu sitede meşhur oldugun konuları, sana söylenen şeyleri başkasına söyleyip yalnız olmadığını mı ispatlamaya çalışıyorsun aysenimi
Sorunum erkek değil sadece beni üzüyor diyorum ki haklıyım insan 24 yaşında sevmek sevilmek ister
Genel olarak canımı sıkan hayat enerjimi olmaması diyorum ısrarla anlamiuorsunuz
Sen kızı tahrik edip, belden aşağı vurup kendi üzerine saldırtmaya çalışıyorsun. Bu sitede meşhur oldugun konuları, sana söylenen şeyleri başkasına söyleyip yalnız olmadığını mı ispatlamaya çalışıyorsun aysenimi