Of Kizlar Ya Daha Geliyor Dün Gelmemişti Koyu Renkte Akinti Bu Gün Yine Geldi...
ya kızlar size bir şey soracam benimde adetime 5 gün var dündendir akıntım çok az ve pembe gibi leke geldi ve durdu bugünde biraz geldi ve durdu sizce hamilelik olabilirmi.bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
canım bana doktorum bi jel vermişti bu ikinci hamileliğim bununda başında koyu renkli leklelnmeler oldu.doktorum o jeli kullanmamı istemişti 2 gün kullandım ve geçti ama bana doktorum ilişkiye girme demişti 3 ay bitene kadar.inşallah bişey yoktur yorulmaman gerekir ayakta fazla kalma çok dinlen.adaçayı içme.aklıma şimdilik bunlar geliyo.doktora git tabi önce.
DİNLENEMEDİM BU SEFER AKSİNE DAHA DAAYAKTA KALDIM BAKALIM İNŞALLAH İYİDİR BEBİŞİM
arkadaşım ben şuan 9 haftalık hamileyim .hamileliğimin 6 haftasında bende de koyu renli kahve akıntı oldu ve tam17 gün devam etti bende başlangıçta doktora gittim vajinal ultrasonla baktı önemli bir şey değil dedi bazı hamilelerde yaşanıyor bu tarz lekelenmeler demişti,,,şuan allaha şükür iyiyim doktorum bana herhangi bir ilaç vermedi,,,aklına olumsuz düşünceler getirme,,,sağlıcakla kal,,,,,,
merhaba arkadaslar bende 8 haftalık hamileyım bendende sureklı kahverengı akıntı gelıyo arada bır de kan gelıyor dr gıttım bısey yok dedı ama nednse hep kaygı var cunku tuvalete ger gıttıgımde bısey gormekten sıkıldım sızden rıcam bole durumda olan yazsın
önceliklşe aramıza hoşgeldin benimde ooluyoor sık sık bende korkuyorum geçen ayda oldu bişey yoktu düşükte yoktu artık düşük tehlikem kalmadı 5. aya giriyorum ama bu ay yine geldi bakalım drt.gidicem 2 gün sonra...sonuçlar ne olacak..
Merhaba arkadaşlar!
Bende 6 haftalık hamileyim bu sabah kalktıgımda hafif pembe kan geldi fakat çok az şekilde bende hemen dr u aradım fakat dr um şehir dışında oldugu için başka dr la görüştüm o da gebeligin erken döneminde oldugu için muayene etmek istemedi gerçi bana çok garip geldi sadece tekrar kan testi yaptırdı normal çıktı ve bana eve gidip dinlenme mi kanama devam ederse tekrar konuşalım dedi
Eve geldim fakat o dediginiz gibi hafif kahverengi akıntı her lavabodan sonra geldi hep dinleniyorum amayavaşça rengi açılıyo sizce dr a gidip muayene olmalımıyım tereddütte kaldım yoksa dr un dedigi gibi henüz erken mi muayene için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?