Yasemin'cim çok teşekkür ederim!!!
Canım sana da çooooook geçmiş olsun umarım herşey düzene girer.Dr'um pazartesi geliyomuş şu an için kanama yok ama insan çok endişe ediyo dedigin gibi bende pazartesi dr a gidicem umarım ii haberlerimizi buradan yine paylaşırızzzz.....
selam arkadaşlar ben 12.haftaya girdim ama bende hep akıntı vardı koyu ve suyla beraber geliyodu dr. korkma dedi progestan kullanıyorum zaten ama bugün kırmızıya yakın geldi korkuyorum inşallah birşey olmaz:sm_confusedlmaz dimi:çok üzgünüm:
Arkadaşlar o kadar korkmayın ( diyene bak) ben 2 kere kıpkırmızı kanama geçirdim.10 günde pembe-kahverengi akıntı geldi.Ne zaman doktora gisem bebeğim sağlıklıydı.Benimkinin sebebi rahmimin kalp şeklinde olmasıymış.Bebek bir tarafta duruyor diğer taraf boş ve desteksiz kalıyor diye kanama oluyormuş.Devamlı yatıyorum.Bu gece 13 gün aradan sonra yine oldu inşallah bu seferde bebeğim yaşıyordur.Haa birde kanama olur olmaz doktora gitmeyin hiç kıpırdamadan satlerve aynı pozisyonda yatmaya çalışın inanın duruyor.Doktor da bana gelme yolda sarsılırsın diyor.
ben 9. haftaya girdim artık akıntı olmuyo.ama dr. martın 7 sinde çağırmıştı bebişimi görmek istiyorum sağlık durumu nasıl merak ediyorum.
ben bekarım ama cevremdekı cogu arkadasım bunu yasadı ve hepsıne doktorun soyledıgı aynı: ıçındekı pis kanı atıyomussun hamıleyken. ama neolursa olsun doktora tabı kı gıdılmelı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?