Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim canım.Solante pregna kullanıyorum ben hamileler için üretilmiş. Çok yoğun bir yapısı var küçücük damlası tüm yüze yetiyor emilmesi biraz vakit alıyor ama memnunum yüzüme aydınlık verdi. Biraz pahalı bi ürün ama onun haricinde doktorlar avene , bioderma gibi dermokozmetik markaların çocuklar için olanını tavsiye ediyorlar hamilelere.
Yüzün için mi sadece , yüz içinse yves rocher 50 faktör var seviyorum kokusu da hafif ve bitkiselselam kızlar , 20.haftaya girmeme 1 gün kaldı :) cok beyaz tenliyim güneşe korunmasiz çıkarsam cok fazla leke olur diye korkuyorum. Onerebileceginiz gunes koruyucu kremler var mıdır?
Önceliğim yüz canım :) tesekkur ederim severim de yves rocher nin ürünleriniYüzün için mi sadece , yüz içinse yves rocher 50 faktör var seviyorum kokusu da hafif ve bitkisel
Teşekkür ederim canimBende Solante pigmenta kullanıyorum, çok güzel bir krem rahatlıkla kullanabilirsiniz.
iyi bir ürünmüş çok duydum bunu , teşekkür ederim canımsolante pregna kullanıyorum.
İçeriği pek temiz değil, oldukça fazla toksik kimyasal var: Titanium Dioxide, Petrolatum,Disodium EDTA...iyi bir ürünmüş çok duydum bunu , teşekkür ederim canım
Cok onemli bi bilgi paylaştın canım tesekkur ederim sana.İçeriği pek temiz değil, oldukça fazla toksik kimyasal var: Titanium Dioxide, Petrolatum,Disodium EDTA...
ben mineral içerikli güneş kremleri tercih ediyorum, yüzde kireç gibi kalmasına rağmen doğal olduğu için tercih ediyorum.Green energy organic( spf 30)
Rica ederim, ne demek.Bütün organik kozmetik ürünleri lilakutu da bulabilirsiniz, ben hepsini yorumlara bakarak ve içeriklerini araştırarak oradan alıyorum, oldukça da memnunum.Cok onemli bi bilgi paylaştın canım tesekkur ederim sana.