hamilelikte kurtçuk :(

Kova hatunu

✔creativity
Pro Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.715
Sanırım kurtlandım :KK43:
kımıl kımıl popomda hissediyorum dünden beri

bebeğimi yemezler dimi :)
nasıl kurtulcam bunlardan ???
araştırdığım kadarı ile ilaç tedavisi verilmiyor,yinede doktorumu aramaya çalışacağım bugün....

Enteresansınız. Nasıl bukadarn rahat olup gayet gülerek bebegımı yemezler dimi diye konu acabılıyosunuz anlamıyorum. Ne demek doktorumu aramaya calısıcam. O doktora ulaşamaSam bin tane doktorun beynini yerdim bebeğime zararı olursa diye. Burdan alacağınız yanlış bi tavsiye her ikiniz içinde kötü olursa nolucak. Evet enteresansınız çok enteresansınız.

ayyy ilk defa duyuyorum
olabilrmiymiş,hamilelikten mi kaynaklanıyormuş
kabak çekirdeğini kabuklarıyla yemeliymiş bunu yıllar once duymuştum bir eczacıdan
bir yerdede okudum elma çekirdeğini yemeliymişsin bunlar yardımcı olurmuş

Enteresansınız. Nasıl bukadarn rahat olup gayet gülerek bebegımı yemezler dimi diye konu acabılıyosunuz anlamıyorum. Ne demek doktorumu aramaya calısıcam. O doktora ulaşamaSam bin tane doktorun beynini yerdim bebeğime zararı olursa diye. Burdan alacağınız yanlış bi tavsiye her ikiniz içinde kötü olursa nolucak. Evet enteresansınız çok enteresansınız.
iyi uyumadın sanırım :)
ya da hormonel...anlıyorum...sıkıntı yok

iyi uyumadın sanırım :)
ya da hormonel...anlıyorum...sıkıntı yok
Henüz uyku Saatim değil Ve hamilelik dönemimi en sağlam psikolojiyle geçiriyorum. Hersey kontrol Altında ruhen ve bedenen. Tavsiye ederim siz de deneyin. Hem kurtcuklarınızdan hem doktor yerine burdan fikir alma gibi yanlış davranışlardan kurtulmuş olursunuz:KK66:

Kucukken doktora gitmis miydiniz ? Nasil gecmisti ?
Ama siz mutlaka bir doktora gorunup o sekilde tedavihe baslayin. Ufaklik ve sen zarar gorme :))
aşılarla kurtuldum ...baya baktım nette ama ilaç tedavisi yok sanırım hamilelikte...
kimi yerde zararsız kimi yerde zararlı yazıyor bebek için....kafam allak bullak oldu geceden beri...doktoruma sorucam mutlaka

Henüz uyku Saatim değil Ve hamilelik dönemimi en sağlam psikolojiyle geçiriyorum. Hersey kontrol Altında ruhen ve bedenen. Tavsiye ederim siz de deneyin. Hem kurtcuklarınızdan hem doktor yerine burdan fikir alma gibi yanlış davranışlardan kurtulmuş olursunuz:KK66:
bak şimdi ...ben buraya bana birşey tavsiye edin mi yazdım? diyorum ki geceden beri araştırıyorum ilaç tedavisi yok...
siz ne yaptınız diye sordum !
nasıl kurtuldunuz diye sordum...
çarem olun mu dedim ....?

bak şimdi ...ben buraya bana birşey tavsiye edin mi yazdım? diyorum ki geceden beri araştırıyorum ilaç tedavisi yok...
siz ne yaptınız diye sordum !
nasıl kurtuldunuz diye sordum...
çarem olun mu dedim ....?
Ah ne büyük fark değilmi çarem olun demek ve siz ne yaptınız diye sormak. Internet'ten ilaç tedavisi araştırmak kadar normal değilmi:) herneyse istediğinizi yapın bebişe Zarar gelmeden istediğinize danışın. Sağlıkla ALIN kucağınıza:KK66:

Ah ne büyük fark değilmi çarem olun demek ve siz ne yaptınız diye sormak. Internet'ten ilaç tedavisi araştırmak kadar normal değilmi:) herneyse istediğinizi yapın bebişe Zarar gelmeden istediğinize danışın. Sağlıkla ALIN kucağınıza:KK66:
sen merak ettiğini sormazmısın ???
belki biri çıkıp yalnış bilgilendin bazı ilaçları kullanabilirsin,doktor verir diycek...
burda konu açmak niye sıkıntı olsun ?
dertleşiyorum şurda allah allah :)
neyse hadi iyi sabahlar...

Son düzenleme:
ayyy ilk defa duyuyorum
olabilrmiymiş,hamilelikten mi kaynaklanıyormuş
kabak çekirdeğini kabuklarıyla yemeliymiş bunu yıllar once duymuştum bir eczacıdan
bir yerdede okudum elma çekirdeğini yemeliymişsin bunlar yardımcı olurmuş
vhalla hamilelikte niye geri geldi bunlar anlamadım :KK43:
bağışıklık sistemi düşük diye mi acaba ?
yaren 2007 adlı üyeydi sanırım...bir konuda 1.hamileliğini bunlarla geçirdiğini yazıyordu..doktoruma danışayım...ilaç yoksa
bitkisel ne yapılır diye sorarım...
aynı şeyleri yaşamış bir hamile ile dertleşebilsem keşke...

Çığ kabak çekirdeği tuketip üzerine bir bardak soğuk süt icmelisiniz her sabah aç karnına zira hamilelikte bunların ilacını alabileceğinizi sanmıyorum..geçmiş olsun

Parazitler ben çocukken sürekli olurdu ben de çok zayıftım küçükken ben biraz buna yoruyorum bünyeniz zayıf ve hassassa gelip yerleşiyorlar ki kurtulmak da zor gibi görünüyor evlendikten sonra bikez daha oldu ki yetişkinseniz daha zor kaşıntısı falan rezillik doktora da gitmeye utandım kabak çekirdeği yenmeli diye çok yazı okudum bir de sarımsak severseniz cacık salataya koyun bol bol parazit mikrop öldürücüdür ben çiğneyerek tüketiyordum üstüne de su ama sizin tansiyonunuzu bilmeden bişey diyemem çnk tansiyon düşürücü etki yapıyo benimki 12/8 lerde olduğu için genelde düşse de çok ciddi bi problem yaşamadım ama midemi çok yakıyordu. Kabak çekirdeğini çok tüketmedim ama ikisinin de bir zararı olacağını düşünmüyorum aşırıya kaçmadıkça geçmiş olsun

X