Hamılelıkte lazer uygulama

betty222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
76
18
88
35
Merhaba arkadaşlar 9 haftalık hamileyim lazer epilasyon uygulaması hamılelıkte zararlimidir fikri olan var mi

Merhaba arkadaşlar 9 haftalık hamileyim lazer epilasyon uygulaması hamılelıkte zararlimidir fikri olan var mi
Zararlı tabikide. Evde kullanmak için var bende. Klavuzda hamileler için önerilmez diyo mesela

Ben hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım zaten erteleyip doğumdan sonra kullanabiliyorsun hem hormonlarında değişecek nasılsa kalan haklarımı inşallah bebeğimi kucağıma aldıktan bir süre sonra devam edicem

Benim yaptırdığım doktor zararı yok istersen genital bölge hariç yaptırırsın demişti. Genital bölgede de zararı yok ama kendiliğinden bebeğe birşey olursa sorumluluğu bana yüklemesinler diye yapmıyorum demişti. Ben yaptırmadım zaten azalmıştı. Doğumdan sonra kalanlar için tekrar gideceğim.

Anliyorum hamılelık sonrası uygulamak daha uygun olacak gibi çok teşekkür ediyorum

normalde bile zararı olan bir şey olduğuna inanıyorum. ne olursa olsun vücudunuzun dengesini bozuyorsunuz. tüyler bu kadar gereksiz olsalar bence hiç yaratılmazlardı. gebelikte kesinlikle zararlıdır bence. yine de doktora danışın tabi, benimki fikir

Ben doktoruma sormuştum yaptırmazsan iyi olur kesinliği olan bir konu değil demişti. Zaten gebelikten önce yaptırdığım seanslar da çöp oldu şu anda hormonların maşallahı var bu dönem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…