Evde lazer yapanlar

Ikibinonyedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
101
225
103
35
Hanımlar merhaba. Evde kullanmak için lazer epilasyon cihazı aldım. Kullanım şeklini okudum ama ne kadar aralıkla yapmalıyım bu konuda bilgi bulamadım. Yani bir kez yapınca ikincisi için ne kadar beklemeliyim? Bir de önce jiletle alıp sonra mı yapmalıyız?

Hanımlar merhaba. Evde kullanmak için lazer epilasyon cihazı aldım. Kullanım şeklini okudum ama ne kadar aralıkla yapmalıyım bu konuda bilgi bulamadım. Yani bir kez yapınca ikincisi için ne kadar beklemeliyim? Bir de önce jiletle alıp sonra mı yapmalıyız?
bende yeni aldım
geçen hafta ilk seansı mi yaptım yanında verdikleri jiletle Cesarer edip yapamadım ama hayatımda hiç jielt kullanmadim çünkü 😃
İlk ay het hafta bir kere yazıyor ya da 2 ay her hafta

Bende bikac ay once aldım. İlk jiletle aldım yaptım,sonrakı hafta epilatörün kısaltmasıyla kısalttım zaten cıkmadı gıbı bırsey . 3. Hafta yaptım .2 haftadırda tatildeydim hiçbiyerimde cıkmadı daha. Ben şok🙂 niye buzamana kadar beklemişim cok sasırdım
Koltukaltım ozellıkle yazın az cıktıgında kısa kollu gıymek ıstemezdım
Bacaklarım bazı yerler cıkıyor dıger yerler cıkmıyor ve batık gıbı oluyordu. Onun ıcın hepsının eşit cıkmasını beklıyordum .. cok sacma ısler..
Ikı haftada bır yapıcam ,şimdilik yok dıye pek umursamıyorum

Back
X