Hamilelikte leke

zuhreklk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2022
102
52
48
30
Kızlar 6+1 hafta gebeyim duş aldım çıktım .. 2 saat sonra 1 nokta pembe leke gördüm çok korkuyorum ilk hamileliğim bilgim yok sizce korkmalı mıyım ?

Takip et devami gelirse hemen doktoruna başvur.
Progestan fitil kullaniyormusun ,kullanmiyrosan buyuk ihtimal başlarsin

Bence takip edin durumunuzu çok canınız sıkıldıysa gidip sorun doktorunuza ama dinlenin bakalım nasıl olucak

amin inşallah allahım herkesin hamileliği güzel geçsin benim ilk ve korku var az önce baktım sarı geldi çok hafif ama ağrı leke yok
İşte dediğim gibi takip edin çokta düşünmeyin yani sürekli tuvalete gidip bakmayın psikolojinize iyi gelmez ağrınız yoksa başka şeylerle kafanızı dağıtın olmadı dediğim gibi dr a gidip danışırsınız

Kızlar 6+1 hafta gebeyim duş aldım çıktım .. 2 saat sonra 1 nokta pembe leke gördüm çok korkuyorum ilk hamileliğim bilgim yok sizce korkmalı mıyım ?
Yoruldun mu canım... İçin rahat etsin doktora görün bence... İçini de rahat tutmaya çalış... Sağlıkla gelsin minişş..

Korkma canım ilk haftalar çok normalmiş benimde aktif kanamam olmıstu pembe falan da değil kıpkırmızı ama bişey olmadı tabi sen dinlen yinede dikkat et kendine bir de bol bol su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…