Kullanıyorum canım . Ama neden oldu bilmiyorum çok korkuyorumTakip et devami gelirse hemen doktoruna başvur.
Progestan fitil kullaniyormusun ,kullanmiyrosan buyuk ihtimal başlarsin
Yorucu bi ismi yapmistin uada ayakta cokmu durdun , dikkat et uzan surekliKullanıyorum canım . Ama neden oldu bilmiyorum çok korkuyorum
Bugün çok halsizlik vardı ona rağmen biraz ayakta kaldımYorucu bi ismi yapmistin uada ayakta cokmu durdun , dikkat et uzan surekli
Tetiklemis demekki yat dinlen lütfenBugün çok halsizlik vardı ona rağmen biraz ayakta kaldım
Yatıyorum şuan ama çok mutsuzumTetiklemis demekki yat dinlen lütfen
Acile git için rahat etsinYatıyorum şuan ama çok mutsuzum
Bol bol dinleniyorum. Arada kontrol ediyorum ama ağrı ve leke yokBence takip edin durumunuzu çok canınız sıkıldıysa gidip sorun doktorunuza ama dinlenin bakalım nasıl olucak
Çok şükür, inşallah sağlıklı geçer her şeyBol bol dinleniyorum. Arada kontrol ediyorum ama ağrı ve leke yok
amin inşallah allahım herkesin hamileliği güzel geçsin benim ilk ve korku var az önce baktım sarı geldi çok hafif ama ağrı leke yokÇok şükür, inşallah sağlıklı geçer her şey
İşte dediğim gibi takip edin çokta düşünmeyin yani sürekli tuvalete gidip bakmayın psikolojinize iyi gelmez ağrınız yoksa başka şeylerle kafanızı dağıtın olmadı dediğim gibi dr a gidip danışırsınızamin inşallah allahım herkesin hamileliği güzel geçsin benim ilk ve korku var az önce baktım sarı geldi çok hafif ama ağrı leke yok
Yoruldun mu canım... İçin rahat etsin doktora görün bence... İçini de rahat tutmaya çalış... Sağlıkla gelsin minişş..Kızlar 6+1 hafta gebeyim duş aldım çıktım .. 2 saat sonra 1 nokta pembe leke gördüm çok korkuyorum ilk hamileliğim bilgim yok sizce korkmalı mıyım ?
Kuzum doktora görünmeni öneririmKızlar 6+1 hafta gebeyim duş aldım çıktım .. 2 saat sonra 1 nokta pembe leke gördüm çok korkuyorum ilk hamileliğim bilgim yok sizce korkmalı mıyım ?
Kızlar herşey normal leke yok ama eşim yolda geldğinde acile gideceğimKuzum doktora görünmeni öneririm
Amin inşallahYoruldun mu canım... İçin rahat etsin doktora görün bence... İçini de rahat tutmaya çalış... Sağlıkla gelsin minişş..
Sükür kuuzm yinede sen ihmal etmeKızlar herşey normal leke yok ama eşim yolda geldğinde acile gideceğim
Etmeyeceğim inşallah canımSükür kuuzm yinede sen ihmal etme
Korkma canım ilk haftalar çok normalmiş benimde aktif kanamam olmıstu pembe falan da değil kıpkırmızı ama bişey olmadı tabi sen dinlen yinede dikkat et kendine bir de bol bol su içKızlar 6+1 hafta gebeyim duş aldım çıktım .. 2 saat sonra 1 nokta pembe leke gördüm çok korkuyorum ilk hamileliğim bilgim yok sizce korkmalı mıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?