Kelebegimx Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Nisan 2022 2.915 3.760 63 Ankara 14 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi zuhreklk #21 zuhreklk .!.: Etmeyeceğim inşallah canım Genişletmek için tıkla... Güzel haberlerini bekliyorum cnm benim hayırlı haberlerle inşallah
zuhreklk .!.: Etmeyeceğim inşallah canım Genişletmek için tıkla... Güzel haberlerini bekliyorum cnm benim hayırlı haberlerle inşallah
Z zuhreklk Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2022 102 52 48 30 14 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi zuhreklk #22 Derenkaraca .!.: Korkma canım ilk haftalar çok normalmiş benimde aktif kanamam olmıstu pembe falan da değil kıpkırmızı ama bişey olmadı tabi sen dinlen yinede dikkat et kendine bir de bol bol su iç Genişletmek için tıkla... Su içiyorum canım bol bol zorluyorum kendimi
Derenkaraca .!.: Korkma canım ilk haftalar çok normalmiş benimde aktif kanamam olmıstu pembe falan da değil kıpkırmızı ama bişey olmadı tabi sen dinlen yinede dikkat et kendine bir de bol bol su iç Genişletmek için tıkla... Su içiyorum canım bol bol zorluyorum kendimi
Z zuhreklk Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2022 102 52 48 30 15 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi zuhreklk #23 Umuttluuuu .!.: Güzel haberlerini bekliyorum cnm benim hayırlı haberlerle inşallah Genişletmek için tıkla... Kanama kanalım var Altan muayene yaptı bebek iyi kalp atışı vardı genede bol bol dinlen dedi sabah bildiğiniz adet kanaması gördüm
Umuttluuuu .!.: Güzel haberlerini bekliyorum cnm benim hayırlı haberlerle inşallah Genişletmek için tıkla... Kanama kanalım var Altan muayene yaptı bebek iyi kalp atışı vardı genede bol bol dinlen dedi sabah bildiğiniz adet kanaması gördüm
Kelebegimx Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Nisan 2022 2.915 3.760 63 Ankara 15 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi zuhreklk #24 zuhreklk .!.: Kanama kanalım var Altan muayene yaptı bebek iyi kalp atışı vardı genede bol bol dinlen dedi sabah bildiğiniz adet kanaması gördüm Genişletmek için tıkla...
zuhreklk .!.: Kanama kanalım var Altan muayene yaptı bebek iyi kalp atışı vardı genede bol bol dinlen dedi sabah bildiğiniz adet kanaması gördüm Genişletmek için tıkla...