• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte leke

rukiyesg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Merhaba simdiden fotograf icin ozur dilerim ben hamile oldugumu ogrendim dün beta 346 cikti , bugun ise benden bir leke geldi hastalanmaya yakin sumuksu birsey gelir ya ondan geldi normalde seffaf gelirdi ama bu sefer acik kahverengi geldi cok az ve iki kere geldi gecen sene ekimde 6 haftalikken dusuk yaptim suan o yuzden korkuyorum yine aynisi yasanicak mi diye bu durumu yasayanlar iletisime gecebilirler mi acaba benimle

Eklentiler

• IMG_1014.webp
    IMG_1014.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba simdiden fotograf icin ozur dilerim ben hamile oldugumu ogrendim dün beta 346 cikti , bugun ise benden bir leke geldi hastalanmaya yakin sumuksu birsey gelir ya ondan geldi normalde seffaf gelirdi ama bu sefer acik kahverengi geldi cok az ve iki kere geldi gecen sene ekimde 6 haftalikken dusuk yaptim suan o yuzden korkuyorum yine aynisi yasanicak mi diye bu durumu yasayanlar iletisime gecebilirler mi acaba benimle
Korkma canım 8 sene çocuğum olmadı aşılamalar tüp bebekler neler geçirdim sonra mucizem dünyaya geldi ilk 3 ay pıhtılı kan bile geldi benden şuan 2 yaşında prensesim

Back