• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte limonlu su içmek zararlı mı?

ECEcanN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2016
2.399
3.132
83
33
Merhaba kızlar.Hamileliğimin 7+4 haftasındayım. su içemiyorum içersem de günde 3 bardak filan. ama içerisine çok az limon sıkarsam 2litre bile tüketebilirim.Bunun zararı var mı.Ama çok az damlatıyorum limonun ucunu kesip sıkıyorum 1 bardak suya hergün bu şekilde çok rahat oluyor ve bol miktarda sıvı alabiliyorum.Ama birşey olur mu sizce bunu doktoruna soran yaşayan var mı ?

herşeyin aşırısı zarar, limon mandalina ayva karışıktüketseniz, tümekşileri bir arada

Iyi de bu tarifle günde bir limon etmez ki

Yani ne bileyim bir oturuşta iki portakal yenir mandalinanın vs çok tüketilebildiği açık

Limon da akrabaları ben de kasalarca limon yiyorsunuz sandım

Bir kase salataya yarım limon sıkılır zaten biraz da çorbaya oldu bir limon

Tek tavsiyem çok pimpirikli olmayın kafaya takmayın

Doktorun özellikle yapma dediği bir şey varsa tabii yapmayın ya da alkol sigara gibi bilinenleri ama çok da kurmayın kafanızda

suyun alkali değeri yükselir gayette güzel olur. Hamilelikte C grubu ilaçları kullanamıyoruz özellikle gribe yakalanmamak için limon mandalina portakal tüketin...

İşte sorumda burda günde 2 litre su içiyorsam bu 2 litre suyu 1 limonla tamamlayabilirim. ama normal su içemiyorum . hamilelik öncesi de içemiyordum 1 belki 2 bardak zoraki.
Sürekli limonlu su tüketmem sorun olurmu diye merak ettim.

suyun alkali değeri yükselir gayette güzel olur. Hamilelikte C grubu ilaçları kullanamıyoruz özellikle gribe yakalanmamak için limon mandalina portakal tüketin...
Teşekkürler tavsiyeniz için evet özellikler mandalina tüketiyorum bu aralar.2 LT su içiyorsam az az limon sıkıp içiyorum.Normal su 1 bardak filan.İnşallh güzel olur herşey. <3

herşeyin aşırısı zarar, limon mandalina ayva karışıktüketseniz, tümekşileri bir arada
Ayrı ayrı yiyorum söylediklerinizden özellikle mandalina. günde 1 limonu 2 lt su da kullanıyorum.normal su maalesef genetik olarak tüketemiyoruz bir iki bardak belki. Hayırlısı inşallh

Teşekkürler tavsiyeniz için evet özellikler mandalina tüketiyorum bu aralar.2 LT su içiyorsam az az limon sıkıp içiyorum.Normal su 1 bardak filan.İnşallh güzel olur herşey. <3
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız İnşallah... tadını çıkarın :anneadayı:

Iyi de bu tarifle günde bir limon etmez ki

Yani ne bileyim bir oturuşta iki portakal yenir mandalinanın vs çok tüketilebildiği açık

Limon da akrabaları ben de kasalarca limon yiyorsunuz sandım

Bir kase salataya yarım limon sıkılır zaten biraz da çorbaya oldu bir limon

Tek tavsiyem çok pimpirikli olmayın kafaya takmayın

Doktorun özellikle yapma dediği bir şey varsa tabii yapmayın ya da alkol sigara gibi bilinenleri ama çok da kurmayın kafanızda
İşte sorumda burda günde 2 litre su içiyorsam bu 2 litre suyu 1 limonla tamamlayabilirim. ama normal su içemiyorum . hamilelik öncesi de içemiyordum 1 belki 2 bardak zoraki.
Sürekli limonlu su tüketmem sorun olurmu diye merak ettim.

Limon hamilelikte zarar verir mi vermez mi bilmiyorum araştırmadım.
Fakat günde 2 adet soda içebilirsiniz, bunu da not edin derim :KK39:
Sağlıklı hamilelik dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X