Merhaba kızlar.Hamileliğimin 7+4 haftasındayım. su içemiyorum içersem de günde 3 bardak filan. ama içerisine çok az limon sıkarsam 2litre bile tüketebilirim.Bunun zararı var mı.Ama çok az damlatıyorum limonun ucunu kesip sıkıyorum 1 bardak suya hergün bu şekilde çok rahat oluyor ve bol miktarda sıvı alabiliyorum.Ama birşey olur mu sizce bunu doktoruna soran yaşayan var mı ?
suyun alkali değeri yükselir gayette güzel olur. Hamilelikte C grubu ilaçları kullanamıyoruz özellikle gribe yakalanmamak için limon mandalina portakal tüketin...
İşte sorumda burda günde 2 litre su içiyorsam bu 2 litre suyu 1 limonla tamamlayabilirim. ama normal su içemiyorum . hamilelik öncesi de içemiyordum 1 belki 2 bardak zoraki.
Sürekli limonlu su tüketmem sorun olurmu diye merak ettim.
suyun alkali değeri yükselir gayette güzel olur. Hamilelikte C grubu ilaçları kullanamıyoruz özellikle gribe yakalanmamak için limon mandalina portakal tüketin...
Teşekkürler tavsiyeniz için evet özellikler mandalina tüketiyorum bu aralar.2 LT su içiyorsam az az limon sıkıp içiyorum.Normal su 1 bardak filan.İnşallh güzel olur herşey. <3
Ayrı ayrı yiyorum söylediklerinizden özellikle mandalina. günde 1 limonu 2 lt su da kullanıyorum.normal su maalesef genetik olarak tüketemiyoruz bir iki bardak belki. Hayırlısı inşallh
Teşekkürler tavsiyeniz için evet özellikler mandalina tüketiyorum bu aralar.2 LT su içiyorsam az az limon sıkıp içiyorum.Normal su 1 bardak filan.İnşallh güzel olur herşey. <3
İşte sorumda burda günde 2 litre su içiyorsam bu 2 litre suyu 1 limonla tamamlayabilirim. ama normal su içemiyorum . hamilelik öncesi de içemiyordum 1 belki 2 bardak zoraki.
Sürekli limonlu su tüketmem sorun olurmu diye merak ettim.
Limon hamilelikte zarar verir mi vermez mi bilmiyorum araştırmadım.
Fakat günde 2 adet soda içebilirsiniz, bunu da not edin derim
Sağlıklı hamilelik dilerim.
Limon hamilelikte zarar verir mi vermez mi bilmiyorum araştırmadım.
Fakat günde 2 adet soda içebilirsiniz, bunu da not edin derim
Sağlıklı hamilelik dilerim.
Merhaba kızlar.Hamileliğimin 7+4 haftasındayım. su içemiyorum içersem de günde 3 bardak filan. ama içerisine çok az limon sıkarsam 2litre bile tüketebilirim.Bunun zararı var mı.Ama çok az damlatıyorum limonun ucunu kesip sıkıyorum 1 bardak suya hergün bu şekilde çok rahat oluyor ve bol miktarda...
Hamilelikte limon tüketimi, mide bulantısını hafifletmenin yanı sıra C vitamini ve folatla bebeğin gelişimini destekler. Doğal, lezzetli ve sağlıklı bir tercih!