Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba bayanlar canim erik cagla gibi eksi seyleri yemek istiyi mevsimi olmadi icin malesef yiyemiyorum bendel limon yiyorum ama bebege zararli diye duydum bobreklerine zarar verirmis bilgisi olan var mi
merhaba bayanlar canim erik cagla gibi eksi seyleri yemek istiyi mevsimi olmadi icin malesef
yiyemiyorum bendel limon yiyorum ama bebege zararli diye duydum bobreklerine zarar verirmis bilgisi olan var mi
olmaz canım merak etme. ablam ilk hamileliğinde limon yiyodu hatta tuzlayıp yiyodu. bebekte hiç bi sorun yoktu ama ablam hamileliği boyunca sürekli ekşi yediğinden midir bilmem ama çocuk doğduğundan beri tatlıyı çok seviyo eee tabi doğmadan bir sürü ekşi ye ye sıkıldı bu arada kışın kıvırcık atom filan olduğu için sana şunu öneriyim. kıvırcığa limon sık biraz tuz dök katlayıp ye o senin isteğini az da olsa götürür
merhaba bayanlar canim erik cagla gibi eksi seyleri yemek istiyi mevsimi olmadi icin malesef yiyemiyorum bendel limon yiyorum ama bebege zararli diye duydum bobreklerine zarar verirmis bilgisi olan var mi
yok ya limonun öyle bi zararı yok sadece çok aşırı yendiği zaman mide de ağrı ve tansiyon düşüklüğü yapar o kadar onun haricinde limonun çok yararı vardır
herkeste olacak diye bişey yok ablanda olmayabilir belki başkasında olur yinede tedbirli davranmak lazım
kanı cıvılttıgından kanamaya yol açar falan diye bişey duymuştum
tabi fazlası arkadaş günde 1 yiyomuş ondan bişey olmaz