hamilelikte limonun zarari var midir

AFRACAN

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
194
2
16
35
Ankara
merhaba bayanlar canim erik cagla gibi eksi seyleri yemek istiyi mevsimi olmadi icin malesef yiyemiyorum bendel limon yiyorum ama bebege zararli diye duydum bobreklerine zarar verirmis bilgisi olan var mi

merhaba bayanlar canim erik cagla gibi eksi seyleri yemek istiyi mevsimi olmadi icin malesef
yiyemiyorum bendel limon yiyorum ama bebege zararli diye duydum bobreklerine zarar verirmis bilgisi olan var mi

olmaz canım merak etme. ablam ilk hamileliğinde limon yiyodu hatta tuzlayıp yiyodu. bebekte hiç bi sorun yoktu ama ablam hamileliği boyunca sürekli ekşi yediğinden midir bilmem ama çocuk doğduğundan beri tatlıyı çok seviyo eee tabi doğmadan bir sürü ekşi ye ye sıkıldı :1: bu arada kışın kıvırcık atom filan olduğu için sana şunu öneriyim. kıvırcığa limon sık biraz tuz dök katlayıp ye o senin isteğini az da olsa götürür :54:

merhaba bayanlar canim erik cagla gibi eksi seyleri yemek istiyi mevsimi olmadi icin malesef yiyemiyorum bendel limon yiyorum ama bebege zararli diye duydum bobreklerine zarar verirmis bilgisi olan var mi

yanlış yönlendirmek istemem ama bende fazlası düşege neden olur diye hatırlıyorum sanki :26:

gunde bi tane yiyorum tuzla bazen ara veriyorum bi arkadasima doktor demis yeme bebegi eritir diye korkttum bende

yanlış yönlendirmek istemem ama bende fazlası düşege neden olur diye hatırlıyorum sanki :26:

yok bişey olmuyo :40: dediğim gibi ablam hamileyken çok limon yerdi şimdi oğlu tosun gibi maşallah karşımda oturuyo 7 yaşını bitirdi

gunde bi tane yiyorum tuzla bazen ara veriyorum bi arkadasima doktor demis yeme bebegi eritir diye korkttum bende

yok ya limonun öyle bi zararı yok :19: sadece çok aşırı yendiği zaman mide de ağrı ve tansiyon düşüklüğü yapar o kadar onun haricinde limonun çok yararı vardır

günde bir taneden bişey olacağını sanmam
yok bişey olmuyo :40: dediğim gibi ablam hamileyken çok limon yerdi şimdi oğlu tosun gibi maşallah karşımda oturuyo 7 yaşını bitirdi

herkeste olacak diye bişey yok ablanda olmayabilir belki başkasında olur yinede tedbirli davranmak lazım
kanı cıvılttıgından kanamaya yol açar falan diye bişey duymuştum
tabi fazlası arkadaş günde 1 yiyomuş ondan bişey olmaz

bende bi yerde okumustum C vitamini oldugu icin bebegi gelistirdigini soyluyolar herkesin bi yorumu var sanirim

Back
X