hera42 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2010 517 2 96 Denizli 28 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sehrayin #21 satinezgi .!.: ben hergün tüketiyorum maden suyu,bu sıcaklarda başka asitli içecekler tüketmekten çok daha iyidir bence Genişletmek için tıkla... Bencede daha iyidir bende tüketiyorum 2,3 güne bir.Bu arada Denizli yazıyor profilinde Denizlide msn arkadaşım?
satinezgi .!.: ben hergün tüketiyorum maden suyu,bu sıcaklarda başka asitli içecekler tüketmekten çok daha iyidir bence Genişletmek için tıkla... Bencede daha iyidir bende tüketiyorum 2,3 güne bir.Bu arada Denizli yazıyor profilinde Denizlide msn arkadaşım?
sehrayin gül kokulu kızım Kayıtlı Üye 7 Eylül 2009 321 5 118 Diğer 29 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sehrayin #22 Doktorum ebe için çok biliyo o dedi:) maden suyunda mineraller var içebilirsin dedi :)
hera42 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2010 517 2 96 Denizli 29 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sehrayin #23 hera42 .!.: Bencede daha iyidir bende tüketiyorum 2,3 güne bir.Bu arada Denizli yazıyor profilinde Denizlide msn arkadaşım? Genişletmek için tıkla... Özelinize msj attım ve tesadüfen havuz konusunu gördüm sevindim kendi adıma havuz için bi ark buldum diye:)
hera42 .!.: Bencede daha iyidir bende tüketiyorum 2,3 güne bir.Bu arada Denizli yazıyor profilinde Denizlide msn arkadaşım? Genişletmek için tıkla... Özelinize msj attım ve tesadüfen havuz konusunu gördüm sevindim kendi adıma havuz için bi ark buldum diye:)
satinezgi Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2010 188 0 46 Denizli 30 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sehrayin #24 hera42 .!.: Özelinize msj attım ve tesadüfen havuz konusunu gördüm sevindim kendi adıma havuz için bi ark buldum diye:) Genişletmek için tıkla... merhaba:) özelimdeki msjı gördüm ama 50 mesaj sayısına ulaşamadığım için özel mesaj atamıyormuşum, az kaldı, cvp yazıcam yakında:))
hera42 .!.: Özelinize msj attım ve tesadüfen havuz konusunu gördüm sevindim kendi adıma havuz için bi ark buldum diye:) Genişletmek için tıkla... merhaba:) özelimdeki msjı gördüm ama 50 mesaj sayısına ulaşamadığım için özel mesaj atamıyormuşum, az kaldı, cvp yazıcam yakında:))
elfida43 iyi ki varsın bitanem... Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2009 181 1 116 Kütahya 31 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sehrayin #25 ben doktoruma danışmıştım,içmek için maden suyu içme demişti ve günde en fazla 1 tane..mide yanmalarım olduğu zaman içiyorum sadece
ben doktoruma danışmıştım,içmek için maden suyu içme demişti ve günde en fazla 1 tane..mide yanmalarım olduğu zaman içiyorum sadece
E ece78 Guru Kayıtlı Üye 18 Mart 2010 1.088 5 356 Ankara 31 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sehrayin #26 bende ankarada yaşıyorum bebeğim 17 haftalık.dr um günde 1 veya 2 tane içmemi önerdi.ben zaten 1 tane içiyordum.2.sini henüz içmedim
bende ankarada yaşıyorum bebeğim 17 haftalık.dr um günde 1 veya 2 tane içmemi önerdi.ben zaten 1 tane içiyordum.2.sini henüz içmedim
L Lotus_66 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Aralık 2020 17 1 6 22 26 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sehrayin #27 Hanımlar canım çok gazoz çekti aldirdim ama asitli olduğu için kolayla eşdeğermiş içmemem gerekiyomuş doğru mu bebeyime zararı dokunurmu?acil cevap lütfen
Hanımlar canım çok gazoz çekti aldirdim ama asitli olduğu için kolayla eşdeğermiş içmemem gerekiyomuş doğru mu bebeyime zararı dokunurmu?acil cevap lütfen