- 2 Şubat 2022
- 269
- 73
- 48
- 27
- Konu Sahibi dilosssssss
-
Bende 29. Haftada rahim bölgemde baskı hissediyorum dediğim için verdi, 34. Haftam bitiyor yarın.Yaaabana da 32 haftalikken vermisti agrilar icin suan 38 haftalik hamileyim sancilarimin kesilmesini istemiyorum diye ben kullanmayi biraktim bu hafta dogumu uzatiyor diye duydum sancilari engelledigi için siz kac haftalik hamilesiniz
İlacı içince agrim sancim kesiliyor ama dogum icin bebeğimin kilosu boyu haftası cok uygun bende dogurmak istiyorum mantiken ilacı icip sancimi kessem acilmam nasil olucak ki oyle degil mi siz de bir sorun bakalim ne diycek bana da yazinBende 29. Haftada rahim bölgemde baskı hissediyorum dediğim için verdi, 34. Haftam bitiyor yarın.
Magnezyum ağrı ve baskıyı hissetmemek için veriyorlarmış.
2 hafta sonra randevum var soracağım bende ağrı hissetmiyorum artık bıraksam olur mu diyeceğim.
Bence sancıyı hissetmeyi engelliyor, normal doğumu çok etkilemez diye düşünüyorum.İlacı içince agrim sancim kesiliyor ama dogum icin bebeğimin kilosu boyu haftası cok uygun bende dogurmak istiyorum mantiken ilacı icip sancimi kessem acilmam nasil olucak ki oyle degil mi siz de bir sorun bakalim ne diycek bana da yazin
Bende sancıları kestiğini okumuştum biyerde o yüzden bıraktım kullanmayıYaaabana da 32 haftalikken vermisti agrilar icin suan 38 haftalik hamileyim sancilarimin kesilmesini istemiyorum diye ben kullanmayi biraktim bu hafta dogumu uzatiyor diye duydum sancilari engelledigi için siz kac haftalik hamilesiniz
YaaaBende sancıları kestiğini okumuştum biyerde o yüzden bıraktım kullanmayıAma nafile 40 olduk hala gelen giden yok
Salı günü kontrolüm var bakalım ne olacakYaaapeki doktorunuz suni sanci verelim filan demedi mi
Devlete mi gidiyorsunuz yoksa özele mi? Doktorum aslında çok ilgili bir kadın ama şu ilaçlar konusunda orta yolu bulamıyoruz bir türlü..Bende baska topikler de okudum ordan kafama dank etti acikcasi bu zamana kadar iciyordum bazilarinin doktoru hep 36dan sonra biraktirmis kimisi doguma kadar icmis kafam allak bullak oldu napalim
Doğum yaptiniz mi peki yaptiysaniz kaçıncı haftada doğum yaptınızMerhabalar,35 yada 36 da bırakmıştım ben Dr umun görüşüyle .
Magnezyumun kokusu kötü, diğer demir ilacı ve d vitamin olanda da psikolojik olarak sanırım işe yaramıyor diye hissediyorum. Tahlil sonuçlarında da artma yok hatta demir baya düşüşte bakalım.Devlete gidiyorum canim ne diyor ki ilac konusunda
Magvital kullaniyorum 15 gündür kasik agrilari baski batma gibi sikayetlerim hic gecmedi 28 haftaligim siz ne kullaniyorsunuz1 haftadir icmiyorum neredeyse bugun inanilmaz bel agrim var ve belli araliklarla sanci girmeye basladi karnim sertlesiyor belimden agri giriyor ilkkez yasiyorum Allah hayirli dogumlar nasip etsin hepimize ya
Hangi magnezyumu kullandınız acabaBende sancıları kestiğini okumuştum biyerde o yüzden bıraktım kullanmayıAma nafile 40 olduk hala gelen giden yok
Hangi magnezyumu vermişti acaba ismi nedirBende 29. Haftada rahim bölgemde baskı hissediyorum dediğim için verdi, 34. Haftam bitiyor yarın.
Magnezyum ağrı ve baskıyı hissetmemek için veriyorlarmış.
2 hafta sonra randevum var soracağım bende ağrı hissetmiyorum artık bıraksam olur mu diyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?