- 26 Mayıs 2022
- 953
- 381
- 53
- Konu Sahibi alllahvargamyok
Ahahah süperDogumdan çıktım gectı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahah süperDogumdan çıktım gectı![]()
Bulantı için ilçmı kullanmıştınızTam 20.haftada bulantı ilacını anca bırakabilmiştimumarım sizin kısa sürer
Evet prilamBulantı için ilçmı kullanmıştınız
Kaçıncı haftada kullandınız inanın ben ölüyorum limon yesem bastırıyor oda devamlı yemek istemiyorum zararlı olur diye bunuda doktoruma soracağım tek tek not aldım ilaç isimlerini yani bu ilaç izin vermiyormuydu bulantınız olsun sanki benim hiç geçmiyecek gbi bunlarıda içsem öyle kafayı yemişimEvet prilam
Siz ne zaman transfer olmuştunuz kaçıncı hafta da oluyorsunuz şuanKaçıncı haftada kullandınız inanın ben ölüyorum limon yesem bastırıyor oda devamlı yemek istemiyorum zararlı olur diye bunuda doktoruma soracağım tek tek not aldım ilaç isimlerini yani bu ilaç izin vermiyormuydu bulantınız olsun sanki benim hiç geçmiyecek gbi bunlarıda içsem öyle kafayı yemişim
18 eylülde oldum son 7-8 gündür başlamış şiddetli bugün 6+1 imSiz ne zaman transfer olmuştunuz kaçıncı hafta da oluyorsunuz şuan
Doktorum sekizinci haftamda yazdı ilacı bana. Katlanamiyorsan iç demişti. Günde üç tane içtim beşinci aya kadar. İlaca rağmen bulantımın olduğu günler oldu malesef. Zofer diye bir ilaç var çok ileri bulantı kusma yaşayanlara verilen, benim doktorum o son caremiz dayan biraz diyip vermemişti ben de kullanmak istememiştim açıkçası. Bir süre sonra o bulantıyla yaşamaya alışiyot insan bence :)Kaçıncı haftada kullandınız inanın ben ölüyorum limon yesem bastırıyor oda devamlı yemek istemiyorum zararlı olur diye bunuda doktoruma soracağım tek tek not aldım ilaç isimlerini yani bu ilaç izin vermiyormuydu bulantınız olsun sanki benim hiç geçmiyecek gbi bunlarıda içsem öyle kafayı yemişim
Zararı yoktu demekki prilantın peki zofer denilen ilaç zararı varmış demekki doktorunuz vermek istememiş anladığım kadarıylaDoktorum sekizinci haftamda yazdı ilacı bana. Katlanamiyorsan iç demişti. Günde üç tane içtim beşinci aya kadar. İlaca rağmen bulantımın olduğu günler oldu malesef. Zofer diye bir ilaç var çok ileri bulantı kusma yaşayanlara verilen, benim doktorum o son caremiz dayan biraz diyip vermemişti ben de kullanmak istememiştim açıkçası. Bir süre sonra o bulantıyla yaşamaya alışiyot insan bence :)
Ben 23 Eylül Salı oldum 4 haftalık hamileyim ve kalçamın üstü acayıp şekilde ağrıyor aranızda ağrı olan var mıSiz ne zaman transfer olmuştunuz kaçıncı hafta da oluyorsunuz şuan
Yok onu da çok kullanan var ama prilamin içeriği daha masum sanırım gebelik için. Zaten zararlı olsa hiçbir gebeye reçete edilmez bence zoferZararı yoktu demekki prilantın peki zofer denilen ilaç zararı varmış demekki doktorunuz vermek istememiş anladığım kadarıyla
8 İnci haftada başladı ve 5.5 aylıkken bitti o süreçte 7 kilo vermiştimMerhaba kızlar 6 haftalığım son 4 gündür şiddetli mide bulantıları yaşıyorum sadece istifrağ edemiyorum sağlıklı bütün şeylerden uzaklaştim yumurta balık et çerez devamlı yediğim şeyler güzümde bir an kötüleşti koku hassasiyetimi söylemiyorum bile evimin içinde yemek pişmez bile evimin kokusundan bile midem bulanıyor ne yapacağım bu ne zamana kadar böyle devam ediyor şükür yavrumun yaptığını biliyorum ama yinede siz neler yaptınız nasıl geçti sormak istiyorum ve devamlı uzandığım için zamanda geçmiyor sizlerin kaçıncı haftada geçti kızlar![]()
Aaaa yine şükür kısa sürmüş ilaç kullanmadanmı atlattınız acaba bu dönemiTam 6. Haftamda başlayıp 12. Haftamda bir anda bitti. O sıra 4 kilo verdim. Ama şuan hepsini geri alıyorum![]()
Gerçekten çok zor şimdi anladım neden cennet annelerin ayaklarının altında dediklerini8 İnci haftada başladı ve 5.5 aylıkken bitti o süreçte 7 kilo vermiştim
Çok mutlu oldum adınıza çok şanslısınız13 haftalik olduk hic bulantim olmadi olmuyorda
Çok teşekkürler evet o ilaç aklımda sorup alacağımPrilam denilen ilac olmadan ayakta kalamiyordum. 18.haftada gecti