Hamilelikte mantar ve vajinal enfeksiyon

Psknd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2022
183
110
33
28
Merhaba, 17 haftalık hamileyim. Hamileliğin başından beri mantar ve vajinal enfeksiyonum var, hem süt kesiği şeklinde hem de yoğun yeşil akıntım var. Doktor muayene etti, enfeksiyon yoğun tedavi edilmesi gerekiyor dedi. Zalain fitil ve Donaxyl fitil yazdı. Zalain fitil hamilelik kategorisi C, o yüzden kafam karıştı. Daha önce bu fitilleri kullanan ya da bilgisi olan var mı

Ikisinide kullandim gebeyken. Bir sorun olmadi. Ama bende işe yaramadi

Merhaba. Probiyotik kullanın, günde en az bir kupa kefir için. Evdeyken iç çamaşırı giymeyin ve genital bolgeyi kuru tutun

Microbiome Lactobacillus Crispatus 30 Kapsül Probiyotik Probiotic

Bunu bir doktorunuza danışın kendiniz de araştırabilirsiniz

Probiyotik kullandım ama etkisi olmadı, dikkat ediyorum ancak bi geçmedi enfeksiyon, teşekkür ederim

Kaç haftalıktınız kullandığınızda
Hamileligimin farkli donemlerinde kullandim bunlarin disinda farkli 2 tane daha kullanmistm fayda etmedi. Doktor gebelik hormonlari vajinal enfksiyona sebep olabilio dogurunca gecer dedi ama gecmedi dogumdan sonra daha artti

Bende kullandım işe yaradı ama tekrarlıyor malesef aynı sorun bende de var

Canım enfeksiyonu sakın ihmal etme ama bu fitiller bende hiç fayda etmedi. Bir doktor vajinal temzilik yaptı bende sonra damardan ve ağızdan antibiyotik kullandım bir de lattawin fitil bar o çok güzel temizliyor. Ama sakın enfeksiyonu ihmal etme bol su iç probiyotik kullan. İç çamaşırlaırnı ayrı olarak yüksek ısıda yumuşatıcı olmadan yıka ütüle

Hamileligimin farkli donemlerinde kullandim bunlarin disinda farkli 2 tane daha kullanmistm fayda etmedi. Doktor gebelik hormonlari vajinal enfksiyona sebep olabilio dogurunca gecer dedi ama gecmedi dogumdan sonra daha artti

Gerçekten hamilelikte enfeksiyona çok açık hale geliyoruz daha önce hiç enfeksiyonum olmamıştı, umarım geçer enfeksiyonlarımız

Fitiller umarım işe yarar gerçekten ne yapacağımı şaşırdım canım iç çamaşırları 90 derecede yıkıyorum kurutma makinesinde kurutup ütülüyorum, hala aynı. Doktoruma probiyotik sorucam, inşallah geçer

Gerçekten hamilelikte enfeksiyona çok açık hale geliyoruz daha önce hiç enfeksiyonum olmamıştı, umarım geçer enfeksiyonlarımız
Bende daha once 1 defa olmustu fitil kullanmistim ve hemen gecmisti. Ama hamilelikte kac tane kullandim asla gecmedi. Ve suan dahada artti haftaya randevum var gdcem bakalm insallah bu sefer kurtulurum

Bende daha once 1 defa olmustu fitil kullanmistim ve hemen gecmisti. Ama hamilelikte kac tane kullandim asla gecmedi. Ve suan dahada artti haftaya randevum var gdcem bakalm insallah bu sefer kurtulurum

Hamilelikte bünyemiz vücudumuz çok değişiyor inşallah geçer

Vajinal enfeksiyon varsa vajinal doğuma engel mi? Benim de akıntım var. Fitiller fayda etmiyor. Kaşıntı yok sadece sarı-yeşil arası akıntı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…