Doktorunuz daha iyi bilir ama ben vajinal yaptimVajinal enfeksiyon varsa vajinal doğuma engel mi? Benim de akıntım var. Fitiller fayda etmiyor. Kaşıntı yok sadece sarı-yeşil arası akıntı var.
Vajinal enfeksiyon varsa vajinal doğuma engel mi? Benim de akıntım var. Fitiller fayda etmiyor. Kaşıntı yok sadece sarı-yeşil arası akıntı var.
İnan hatırlamıyorum. 2 kere fitil verdi. Gebelik haftam küçüktü. 14-15 hafta gibi verdi. Şimdi 36. Haftamdayım. Geçen yine idrar yolu enfeksiyonu olduğum için yine şase ve fitil verdi. Ama fitiller hiç etki etmiyor. Kaşıntı da yok. Koku var mı diyor. Bende kokuyor diyorum iç çamaşırım kokmuyor. Belki vajinanın kendi kokusunu kokuyor diyorum bilmiyorum. Peçeteye gelmesi dışında rahatsız eden bir durumu yok.Sanırım enfeksiyona göre değişir bu durum bilgim yok ben sezaryen düşündüğüm için hiç sormadım. Hangi fitilleri kullandınız
İnan hatırlamıyorum. 2 kere fitil verdi. Gebelik haftam küçüktü. 14-15 hafta gibi verdi. Şimdi 36. Haftamdayım. Geçen yine idrar yolu enfeksiyonu olduğum için yine şase ve fitil verdi. Ama fitiller hiç etki etmiyor. Kaşıntı da yok. Koku var mı diyor. Bende kokuyor diyorum iç çamaşırım kokmuyor. Belki vajinanın kendi kokusunu kokuyor diyorum bilmiyorum. Peçeteye gelmesi dışında rahatsız eden bir durumu yok.
Evet çok şükür. Son ayımdayım sağ Salim doğar inşallahMaşallah fitil etki etmese de sorun olmamış seni rahatsız etmiyorsa yine sorun olmaz inşallah, peçeteye geliyorsa belki o kadar yoğun değildir ben günde 4 5 kere çamaşır değiştiriyorum
Öncesinde batikon ile vajinanızı yıkadı mı? Ya da bebekte bir sıkıntı oldu mu?Doktorunuz daha iyi bilir ama ben vajinal yaptim
Bebekte bir sknti olmadi. Batikonla yikadimi hic bilmiyorum. Ama dogumumu yapan ebe dogum sirasinda farketti cok fazla enfeksiyonun var dedi bezle sildi temizlemeye calisti onu hatrliyorumÖncesinde batikon ile vajinanızı yıkadı mı? Ya da bebekte bir sıkıntı oldu mu?
Çok teşekkür ederim. Rabbim inşallah sağlıklı bir doğum bana da nasip eder. İlk bebeğim sezaryen doğum. İyi bir deneyimim olmadığı için bunu normal istiyorum. Doktorum destekliyor ama bundan dolayı cayar mı diye de korkmuyor değilim.Bebekte bir sknti olmadi. Batikonla yikadimi hic bilmiyorum. Ama dogumumu yapan ebe dogum sirasinda farketti cok fazla enfeksiyonun var dedi bezle sildi temizlemeye calisti onu hatrliyorum
Benim doktorum sknti olmaz demisti insallh sizede sorun olmazÇok teşekkür ederim. Rabbim inşallah sağlıklı bir doğum bana da nasip eder. İlk bebeğim sezaryen doğum. İyi bir deneyimim olmadığı için bunu normal istiyorum. Doktorum destekliyor ama bundan dolayı cayar mı diye de korkmuyor değilim.
İnşallahBenim doktorum sknti olmaz demisti insallh sizede sorun olmazbende ikinciyi dogurursam sezaryen dusunuyorum saglikla alin kucaginiza insallah
Benimde geçmeyen mantarım vardı doktor vajinal probiyotik önerdi onu kullandım hamileykende kullanılıyor bende hamileyim ama haftam küçük size göre 5 gün kullandım ve çok şükür geçti isterseniz sizde vajinal mantar kullanın söylediğiniz ilaçların hepsini denedim ve geçmedi benimkiMerhaba, 17 haftalık hamileyim. Hamileliğin başından beri mantar ve vajinal enfeksiyonum var, hem süt kesiği şeklinde hem de yoğun yeşil akıntım var. Doktor muayene etti, enfeksiyon yoğun tedavi edilmesi gerekiyor dedi. Zalain fitil ve Donaxyl fitil yazdı. Zalain fitil hamilelik kategorisi C, o yüzden kafam karıştı. Daha önce bu fitilleri kullanan ya da bilgisi olan var mı
Benimde geçmeyen mantarım vardı doktor vajinal probiyotik önerdi onu kullandım hamileykende kullanılıyor bende hamileyim ama haftam küçük size göre 5 gün kullandım ve çok şükür geçti isterseniz sizde vajinal mantar kullanın söylediğiniz ilaçların hepsini denedim ve geçmedi benimki
Motiflor gyno kullandım 10 tane var içinde 5 kullan geçer dedi eğer geçmezse 1 hafta ara verip 5 daha kullan dedi yani probiyotiğin bi zararı yok normal flora düzenlemek için de kullanılıyor siz yine de sorun ama ben gerçekten çok memnun kaldım ilacı kullanırken çok fazla akıntım vardı zaten anlamıştım işe yaradığını bu arada ücretli ilaç reçete edilmiyor haberiniz olsunHangi probiyotiği kullanmıştınız ben de doktoruma soruyum ilaçlarda ya geçmediğini ya da hep tekrarladığını görüyorum çünkü, sizinki geçmiş çok sevindim
Motiflor gyno kullandım 10 tane var içinde 5 kullan geçer dedi eğer geçmezse 1 hafta ara verip 5 daha kullan dedi yani probiyotiğin bi zararı yok normal flora düzenlemek için de kullanılıyor siz yine de sorun ama ben gerçekten çok memnun kaldım ilacı kullanırken çok fazla akıntım vardı zaten anlamıştım işe yaradığını bu arada ücretli ilaç reçete edilmiyor haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?