Hamilelikte mantar

Esrayvzshn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
36
11
3
33
Merhaba arkadaşlar 4. Ayım hamileliğimde ve mantar sorunum vardı fitil verdi doktor kullandım ve kaşıntım yok yalnız çok afedersiniz ama bildiğiniz süt kesiği geliyo benden boya gibi bembeyaz. Önemli birşeymidir doktora gitsemmi arada da inceden sızı vuruyo idrar yollarıma

Bendede aynisi var, ben ucuncu ayimdayim hamileligimin ve hamilelikten once vardi mantar. Bence kesinlikle git geri doktora, cunki ben baslarda cok onemsemedim ve simdi bi turlu kurtulamiyorum ... cok berbat birsey ama sanirim cocuga zarari yok ... ama benim acimdan cok kotu ya ne kullandiysam gitmiyor o yuzden tam gecene kadar sakin pesini birakma derim ben ...

Arkadasim mantar bende de hamilelikten once vardi hala var.dr um fitil fln da vermedi bebege bi zarari yok..bosuna geciricem diye ugrasma naparsan yap yeniliyo tekrardan.dogumdan snra gecer ancak bu gidisle.sirkeli suyla taharetlenmeyi dene rahatlatiyor o braz.

Fitil iki kullanımlıktı kremde verdi ama akıntı beni şüpheye düşürdü ne kdr temiz tutsamda olmuyo geçmiyo valla arada kaşınıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…