Yok kullanmıyorum sağlıkocağına gittiğimde söyledim daha erken bence kullanma dedi o zaman 8 haftalıktı şimdi 9 hafta 1 günlük 10. Haftada kontrolum var doktora söylerim olmazsa ama üstüne pekde düşmedim ilk başlarda daha kötüydü bulamtım şimdi geçmişti ama mide ağrısı gelince aralıksız bulanmaya başladıBenim ağrı sorunum olmamıştı ama bulantı için uzunca süre prilam kullanmıştım siz de kullanıyor musunuz
Olabilir dün dışarda yedim ayıptır söylemesi zaten pek bişey yiyemiyorum kahvaltıyı tamamen unuttum yani yumurta vs asla yemiyorum yediğim tek şey peynir onu da canım istemezse sebze yemeği ve çorba bulunduruyorum evde sürekli onları yiyorumBelki yediğiniz bir şeyler dokunuyodur. Beyaz leblebi çok iyi geliyor belki deneyebilirsiniz
Prilam ne kadar süre kullandınız ?Belki yediğiniz bir şeyler dokunuyodur. Beyaz leblebi çok iyi geliyor belki deneyebilirsiniz
Teşekkür ederim canım deniycemGünaydın canım benim mide bulantısı yok fakat çok mide ağrısı var şu an ben 10+2 deyin doktoruma söyledim maalesef mide ilacı yazamıyor ama onun yerine bana yeşil elma ve tahin ye dedi onu deniyebilirsin bana iyi geldi
Bana doktorum mide koruyucu verdi zorunlu durumlarda kullanabilirsin dedi,benimde çok mide ağrım varGünaydın canım benim mide bulantısı yok fakat çok mide ağrısı var şu an ben 10+2 deyin doktoruma söyledim maalesef mide ilacı yazamıyor ama onun yerine bana yeşil elma ve tahin ye dedi onu deniyebilirsin bana iyi geldi
O zaman hamilelikte normal bir şey bu çünkü mesela kahvaltı yapmıştım sonra uyudum biraz geçmişti ama şuan şiddetli olarak başladıBana doktorum mide koruyucu verdi zorunlu durumlarda kullanabilirsin dedi,benimde çok mide ağrım var
Benim açlıktan oluyor genelde dikkat ettim de,eskisi gibi yemek yiyemiyorum ben yediğim şeyler çok kısıtlıO zaman hamilelikte normal bir şey bu çünkü mesela kahvaltı yapmıştım sonra uyudum biraz geçmişti ama şuan şiddetli olarak başladı
Söylediğiniz şeyi 3 buçuk ay yaşadımKızlar merhaba 9 haftalık hamileyim dünden beri midem ağrıyor aşırı derecede değil ama çok rahatsız ediyor bulantıyla karışık olduğu için sanki midemde bişey varmış da kussam rahatlıycakmışım gibi yaşayanlar var mı internette 6-10 hafta arası normal yazıyor ama sizde yaşadınız mı?
Ahhh ahh 4. Aya kadar mahvoldum . Bulantı ilaciyla yasiyordum ama geçiyor merak etme…Kızlar merhaba 9 haftalık hamileyim dünden beri midem ağrıyor aşırı derecede değil ama çok rahatsız ediyor bulantıyla karışık olduğu için sanki midemde bişey varmış da kussam rahatlıycakmışım gibi yaşayanlar var mı internette 6-10 hafta arası normal yazıyor ama sizde yaşadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?