Hamilelikte mide bulantıları yardım

deryahmet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
195
4
96
İstanbul
arkadaşlar 10 haftalık tek gebeliğe sahibim.ama mide bulantılarından ne işe gidebiliyorum nede yemek yiyebiliyorum.1 ayda 5kg verdim.dün bebeğimi görmeye gittim dr.gelişimi için iyi dedi.ama ben kötüyüm. dr. 12 haftada geçer dedi.ama ben çok kötüyüm böle olan var mı neler yaptınız.şuan emedur almaya başaldım geçmicek diye korkuyorum psikolojim bozuldu....yaedım lütfen

Canim cok gecmis olsun ..

Ama bu basligi gebelik bölümüne yazsaydin sana daha fazla yardimci olacak birileri olurdu sanirim ..

Keske ayni bulantilari ben de yasamis olsaydim ve sana tecrübelerimi anlatabilseydim ..

Tuzlu birseyler yemeye calis .. Kraker tarzi bisiler .. Iyi geldigini biliyorum ..

Kendine ve bebisine cok iyi bakk .. :teselli:

korkma canım geçiyor bende 1 ayda 5 kilo vermiştim ama geçiyorrrr biraz sabır inş.. ilaçlarını al ve az az da olsa turzlu bir şeyler ye ki miden boş kalıp seni rahatsız etmesin

canım konuyu yanlış yere açmışsın hamilelik bölümüne açarsan ordaki arkadaşlar daha çok yardımcı olur..bizim başımıza gelmediği için yardımcı olamayız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…