nolur biri yardım etsin bir çare olsunyoksa kusmaktan bayılıcam hamile olduğumu daha geçen hafta öğrendim öncesinde sadece sabahları ve akşamları midem bulanırdı normal tabiki. ama şimdi sürekli midem bulanıyor ne yesem çıkartıyorum günde 5-6 defa kusmak çok halsiz bırakıyor ,çalışıyorum ve çok zorlanıyorum doktora gidicem ama heralde bir hapı falan yok bildiğim kadarıyla bu durumda olanlar varmıydı bir çaresi varmı lütfen yazın.
cnm ben 1 ay raporl aldım işe gidemiyordum.5.haftada başladı 4.aya kadar sürdü.dramamine isimli ilaç seruma katılıyordu sabah akşam serum yiyordum hastanede.onun haricinde evde mutlaka yemek yapacak iş yapacak biri bulunması lazım sabahtan akşam sekize kadar aç kaldığımı bilirim .mutfağa giemiyordum yemedikçe mide daha beter oluyordu.iş yapamayınca ev batıyordu.oda beni daha fena yapıyordu.imkanın varsa birinden destek al.dr.un önerirmi bilmem ama serum beni ayağa kaldırıyordu.sırf ilaçla olmuyor.vucut halsiz kalıyor kusmaktan.ben 4 ay ilaç kullandım çok şükür sağlıklı kızım ilaçtan korkma dr verirse tabi.başedilmiyo çünkü o bulantıyla yaşamayan bilmez ağlıyodum artık alsınlar bebeği dayanamıyorum diye .
Merhaba arkadaşlar,
Ben 6 haftalık hamileyim mide bulantısı yaşamıyorum fazla. Yani midemde bi his var ama mide bulantısı gibi değilde açıl gibi devamlı
umarım hiç yaşamassın çok kötü bir şey anlatılcak gibi değil resmen öldürüyor.
valla şimdiden başladılar çocuğun beslenemicek erken doğcak pramatüre diye Alllah korusun ,dün doktora gittim hap verdi bulantım için dün başladığımda iyiydim hiç değilse akşama kadar kusmadan durabildim ama bugün hiç faydası yok halen aralıksız mide bulantısına devam o hapın daha etkilisi varmış sanırım onu alıcam ama doktor pek tavsiye etmiyorum önce bunu kullan faydası olmassa onu kullan dedi varmı kullanan arkadaşlar içeriğinde gebeler için hiçbişey yazmıyo yani kanıtlanmış yan etkisi yokmuş ama belli olmaz diyorlar napıyım bilmiyorum böylede çalışamıyorum evde olsam hap falan içmem çekerdim belki ama işe bile zor geliyorum bayılcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?