Hamilelikte mide bulantısı hak;

Bende farklı bı marka vermiş burdan yazmadım belkı almak isteyen olursa doktoruna yazdırsın diye daha denemedim inşallah faydasını görürsemfe yazacağım buradan yemekten soğudum hayattan soğudum resmen eski normal günlerimi özlüyorum arada nasıl geçecek böyle diyorum onca ay 😅 valla çekmeden anlaşılmıyor bende sık sık bulantı var 2 gün önceydi galiba sadece bı kere istifra oldu tedirgin ilk şeyi hemde yüzüm falan inceldi kilo vermeye başladım 🤷🏻‍♀️ Bıseyler yemem lazım diyorum yok lokma ağzımda büyüyor bulantı oldukça
Bende disarida gezen, oturup birseyler yiyen insanları gördüğümde şöyle bir iç geciriyorum. Hayatimda hicbirseye boyle imrendiğimi bilmem. O derece hayattan kopmusum. Sizin bulantilariniz hafifledi mi biraz ?
Ben serum ve Yenı verilen ilaçtan sonra rahatladım sık sık az yiyorum artık su içmeye başladım yeniden çok şükür 🙏
Cok sevindim su icebilmeniz de cok iyi olmuş. Hangi ilaca başlamıştınız ?

Bende disarida gezen, oturup birseyler yiyen insanları gördüğümde şöyle bir iç geciriyorum. Hayatimda hicbirseye boyle imrendiğimi bilmem. O derece hayattan kopmusum. Sizin bulantilariniz hafifledi mi biraz ?

Cok sevindim su icebilmeniz de cok iyi olmuş. Hangi ilaca başlamıştınız ?
Dr prilam yazdı ilaçlar kademe kademeymiş doktorun demesine göre ve bana ilk verılen ilaç (d) ile başlıyor adı unuttum suan o başlangıç da verılen ılacmıs

Dr prilam yazdı ilaçlar kademe kademeymiş doktorun demesine göre ve bana ilk verılen ilaç (d) ile başlıyor adı unuttum suan o başlangıç da verılen ılacmıs
Bende once zofer kullanmıştım basta iyiydi sonra etkisi olmadı. Suan prilam kullanıyorum 3. Kutudayim aksam 2 sabah 1 tane aliyorum ama ilk baslardaki etkisini göremiyorum veya bulanti ve kusmalar siddetlenecekse siddetleniyor yani engel olunmuyor. Bakalim artık hayırlısı olsun. Umarım tez vakitte normale dönebiliriz 🤲

Bende once zofer kullanmıştım basta iyiydi sonra etkisi olmadı. Suan prilam kullanıyorum 3. Kutudayim aksam 2 sabah 1 tane aliyorum ama ilk baslardaki etkisini göremiyorum veya bulanti ve kusmalar siddetlenecekse siddetleniyor yani engel olunmuyor. Bakalim artık hayırlısı olsun. Umarım tez vakitte normale dönebiliriz 🤲
Dün doktor fayda etmez ise daha ileri sevıye olanları kullandırdıklarını vs söyledi tabı bende çok şükür gerek kalmadı 🙏

Back
X