• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte mide bulantisi olmayanlar

Merhaba arkdaslar 6+5 gunluk hamileyim hic midem bulanmiyor kokulara karsi bi hasasiyetimde yok sadece goguslerim asiri si ve sirtim belim bazen cok agriyor normal mi acaba
Canım hiç mi hiç midem bulanmadı :)
Aşerme de olmadı.
Sadece mide yanması oldu o da 16. haftadan sonra
Belim de çok ağrıyor endişelenme bence

Canım hiç mi hiç midem bulanmadı :)
Aşerme de olmadı.
Sadece mide yanması oldu o da 16. haftadan sonra
Belim de çok ağrıyor endişelenme bence
Evet ya baya arkdas varmis bizim gibi :) bende korkmustum ama cogun insaninda bulanmiyormus icimi rahatlatiniz tsk ederim

Evet ya baya arkdas varmis bizim gibi :) bende korkmustum ama cogun insaninda bulanmiyormus icimi rahatlatiniz tsk ederim
Rica ederim :)
Ben de başta korkmuştum bir şeyler yolunda değilmiş gibi gelmişti.
Ama sadece şanslı olduğumuzu öğrendim :) Mide bulantısı öyle çok özenilecek bir belirti değil ;)

Benim diğer iki gebeliğimde inanılmaz bulantım ve kusmam vardı ..şuan 3.bebeğime 11 haftalık hamileyim maşallah gayet iyiyim bulantım ve kusmam yok çok şükür..Daha da olmaz heralde...:)

Benim diğer iki gebeliğimde inanılmaz bulantım ve kusmam vardı ..şuan 3.bebeğime 11 r hamileyim maşallah gayet iyiyim bulantım ve kusmam yok çok şükür..Daha da olmaz heralde...:)
Benimde olmaz sanirim 7 hafanin icindeyim o ztn 5 6 haftadan baslarsa basliyormus ne guzellikmis bu hamilelik diyorum hic bise yokmus gbi normal nasil kalkiyosam oyle kalkiyorum yemek yiyorum hic biseyden midem bulanmiyo Bazen oda parfumleri cok yogun rahatsiz oluyorum baska bosey yok birde asiri bel
Agrisi var ztn kan tanlilleri verdi doktor sonra romatizma poztif cikti Bu yasta romatizma ilginc geldi

Merhaba arkdaslar 6+5 gunluk hamileyim hic midem bulanmiyor kokulara karsi bi hasasiyetimde yok sadece goguslerim asiri si ve sirtim belim bazen cok agriyor normal mi acaba

benim hiç midem bulanmadı, kokulara hassasiyetim de olmadı, göğüs ve sırt olayıda aynı seninkiyle :) bende birde sol kasık ağrısı vardı, birde devamlı wc'ye gidiyordum. hepsi normalmiş. içini rahat tut.

Biraz hortlatacam konuyu sebebim su 2 gebelik gecirdim ikisinde de 2. Ayima girdigim bebeklerimin kalp atisi baslamasi ile durmasi bir oluyordu...suan da dr gozetiminde 3. Bebegime hamileyim 6+5 gunluk hic bulantim olmuyor onlarda da olmamisti yine korkular girdi icime...24 de dr randevum her gun gobekten 1 ignem var zaten ve 2 ilacim daha...bulantim yok endise var yine...

Ne kadar şanslı olduğunuzu ne kadar şükretseniz az olduğunu yazmadan geçemeyeceğim,benim ağlamadığım bi saat Yok ,yatağa bagimli zaman geçmiyor ,8 kilo verdim,ayakta duramıyorum ,açlıktan oluyorum lokma yiyemiyorum
Bana Ve benim gibilere dua edin lütfen ,dayanmak çok zor,tadını çıkarın her şeyin ne güzel

Ne kadar şanslı olduğunuzu ne kadar şükretseniz az olduğunu yazmadan geçemeyeceğim,benim ağlamadığım bi saat Yok ,yatağa bagimli zaman geçmiyor ,8 kilo verdim,ayakta duramıyorum ,açlıktan oluyorum lokma yiyemiyorum
Bana Ve benim gibilere dua edin lütfen ,dayanmak çok zor,tadını çıkarın her şeyin ne güzel

Insallah erken zamanda bulantilarin gecer arkadasim...endisem biseylerin ters gitmesinden cok korkuyorum iki tane bebegimi kaybedince...cok uzuldum senin adina o kadar kotude olunuyormus demek Allah hepimizin yardimcisi olsun...

Insallah erken zamanda bulantilarin gecer arkadasim...endisem biseylerin ters gitmesinden cok korkuyorum iki tane bebegimi kaybedince...cok uzuldum senin adina o kadar kotude olunuyormus demek Allah hepimizin yardimcisi olsun...
Amin bu hamilelik dönemini cehennem azabı gibi yaşayan herkese dert çeken herkese yardım etsin Yüce Mevlam

Benim 2 gebeligimde de kalp atislari durdu ve kurtajla sonuclandi ikisindede midem bulantim sifirdi suan ki gibi...bosa almayin arkadaslar bu 3. Ve kontrole gittim kalp atisi yine sifir cumaya yinede zaman verdi dr ama 7 haftalik bebek 6 haftalik gorunuyor ve kalp atisi yok...bir tane oglum var 13 yasnda midem illaki bulanmisdi o yuzden insan vucudunu biliyor iste...yine vahim sonuc...sen daha sanslisin arkadasim mide bulantisi cekseydimde karnimda saglikli olsaydi bebegim...

Back
X