Hamilelikte mide bulantısı

Bebekistiyrm

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2020
308
120
18
Merhaba, bişey sormak istiyorum, hamilelikte mide bulantısı nasıl oluyor, ögürüyormusunuz sürekli yoksa hafif hafif bulantı hissimi var? O bulantıyı bi tarif edermisiniz bana, bende 2 gündür bulantı var, sürekli bişeyler yiyorum geçmiyor gene.

Canım bende sürekli bir bulantı hali vardı bugün uyandığımda yoktu bugünüm sakin geçti ama yüne olucak diye ödüm kopuyor 2 haftadır süründüm resmen beni etkiledi çok naplım bugünlerde geçecek inşallah biraz sabır ☺️

Canım bende sürekli bir bulantı hali vardı bugün uyandığımda yoktu bugünüm sakin geçti ama yüne olucak diye ödüm kopuyor 2 haftadır süründüm resmen beni etkiledi çok naplım bugünlerde geçecek inşallah biraz sabır ☺️
Ay bendede 2 gündür sürekli bi bulantı var ama hani kusma gibi yada öğürme gibi değil, elim ayağım titriyor sanki, çenem titriyor gibi, hani kustuktan sonra insan halsiz kalır titrer ya onun gibi bi hal var, bugün önlisans kpssye girdim, sınavdayken başım çatladı midem bulandı süreyide yetiştiremedim okuduğumu anlayamadım, aklımda hep bi hamilelik var, gögüslerimde büyüdü ucu kabardı, ama testlere baksan negatif işte😊napsam bilmiyorum, salı günü kadın doğuma gidecem inşallah, randevumu aldım

Böğürte böğürte kusturuyordu benm bulantı.. Artk öyle bir raddedeydm ki boğazımı tahrişten kan geliyordu 😒

Allah yardım etsin yaaa, bende bi hamile olmuş olsaydım valla o haller bana baldan tatlı gelecek, hep kendimi hamile gissediyorum😊
Hiç öyle baldan tatlı olmuyor ya. Allah size de nasip etsin ama bu normal bulantı gibi değil insani hayattan soğutuyor. Kolonya kokusu bile iğrenç geliyor kusasin geliyor.
Allah rahat hamilleik nasip etsin herkese benim de pek kolay geçmiyor.

Hiç öyle baldan tatlı olmuyor ya. Allah size de nasip etsin ama bu normal bulantı gibi değil insani hayattan soğutuyor. Kolonya kokusu bile iğrenç geliyor kusasin geliyor.
Allah rahat hamilleik nasip etsin herkese benim de kolay geçmiyor.
Ay bende şu iki haftadır sigara kokusuna tahammül edemiyorum, sinir yapıyor, nefes alamıyorum, eskiden olsa hoşuma giderdi bazen ama şimdi hiç tahammülüm bile yok nefes alamaz oldum, ya sürekli bi heves var içimde, ama artık kendimi durdurmam lazım😊🥰kabullenmem lazım, hamiş falan değilim🥰

Allah rahat hamilleik nasip etsin herkese benim de pek kolay geçmiyor.
Of of benım azaldı nadirde olsa yokluyor hayattan soğuyorum resmen bugün Cafe de insanlara bakıp ay ne güzel di ya mide bulantısız istediğini yiyip içmek 🙄

Maalesef canım adet normal gördü isen mümkün değil bir de çıkardı testte çizgi belli olurdu
İlk gün kahverengi çamurumsuydu, sonraki günler normaldi, 3 gün falan olmuştum. Ama mide bulantısı da başladı, salıya doktora gidecem, akıntımda var, ay her belirti var gibi hissediyorum🤭kaynanam hemşire, kızım hamile olupta normal adet olan çok diyor, birazda onu düşünerek bi ihtimal veriyorum

İlk gün kahverengi çamurumsuydu, sonraki günler normaldi, 3 gün falan olmuştum. Ama mide bulantısı da başladı, salıya doktora gidecem, akıntımda var, ay her belirti var gibi hissediyorum🤭kaynanam hemşire, kızım hamile olupta normal adet olan çok diyor, birazda onu düşünerek bi ihtimal veriyorum
Yok o normal adet değil lekelenme şeklinde canım ve herkesle olmuyor az oluyor kırmızı akıntı düşük demek

Back
X