- 20 Ekim 2020
- 308
- 120
- 18
- Konu Sahibi Bebekistiyrm
Ya bende o kadar bi tiksinti yok, ama sigraya tahammülüm kalmadı sadeceBen aklıma gelen şeylerden bıle tiksinti duymaya başladım iyice zorlaştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bende o kadar bi tiksinti yok, ama sigraya tahammülüm kalmadı sadeceBen aklıma gelen şeylerden bıle tiksinti duymaya başladım iyice zorlaştı
Ay cidden o kadarmı yaaa, hevesim azalıyor sankiOf of benım azaldı nadirde olsa yokluyor hayattan soğuyorum resmen bugün Cafe de insanlara bakıp ay ne güzel di ya mide bulantısız istediğini yiyip içmek![]()
Yok canım normal adet görenler oluyormuş, yani hiç düzeni bozulmayan bile oluyormuş 4-5 ayYok o normal adet değil lekelenme şeklinde canım ve herkesle olmuyor az oluyor kırmızı akıntı düşük demek
Allah gönlünüze gore versin bulantilar genelde 6.haftada başlıyor. Öncesinde hafif belirtileri olabilir tabi. Hakkınızda hayırlısı .Ay bende şu iki haftadır sigara kokusuna tahammül edemiyorum, sinir yapıyor, nefes alamıyorum, eskiden olsa hoşuma giderdi bazen ama şimdi hiç tahammülüm bile yok nefes alamaz oldum, ya sürekli bi heves var içimde, ama artık kendimi durdurmam lazımkabullenmem lazım, hamiş falan değilim
![]()
Hiç geçmicek gibi geliyor içindeyken ama geçecek elbet. Saglikla kucağımıza almayı nasip etsin RabbimOf of benım azaldı nadirde olsa yokluyor hayattan soğuyorum resmen bugün Cafe de insanlara bakıp ay ne güzel di ya mide bulantısız istediğini yiyip içmek![]()
Bende gebelik varsa zaten 5 haftalık olmuşturAllah gönlünüze gore versin bulantilar genelde 6.haftada başlıyor. Öncesinde hafif belirtileri olabilir tabi. Hakkınızda hayırlısı .
Hiç geçmicek gibi geliyor içindeyken ama geçecek elbet. Saglikla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim![]()
Amin inşallahAllah gönlünüze gore versin bulantilar genelde 6.haftada başlıyor. Öncesinde hafif belirtileri olabilir tabi. Hakkınızda hayırlısı .
Hiç geçmicek gibi geliyor içindeyken ama geçecek elbet. Saglikla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim![]()
5 haftalık ise idrar testinde hemen belirgin çizgi çıkar hcg miktarı yüksek oluyor çünküBende gebelik varsa zaten 5 haftalık olmuşturamin canım allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
![]()
Yok ya bende hamilelik falan yokta işte bi ümitliydim5 haftalık ise idrar testinde hemen belirgin çizgi çıkar hcg miktarı yüksek oluyor çünkü
Aynen benim de öyle kolonya kokusu et kokuları kokulu herşey aslında. Artık midem hiç bişey almıyor hem bulantı hem ağrı var. Kraker elma şeklinde besleniyorumHiç öyle baldan tatlı olmuyor ya. Allah size de nasip etsin ama bu normal bulantı gibi değil insani hayattan soğutuyor. Kolonya kokusu bile iğrenç geliyor kusasin geliyor.
Allah rahat hamilleik nasip etsin herkese benim de pek kolay geçmiyor.
artar artar 4-4,5 aydan sonra azalıyor.çayı çok severim ama asla içemedim şimdi yavaş yavaş içmeye başladım.Ben de 6 haftalik hamileyim hafif bulantilarim var kusmuyorum yemek yiyebiliyorum ama sadece kuru ekmek peyaz peynir yogurt corbasi gibi. Istemedigim seyleri asla yiyemiyorum. Bu durumum git gide artar mi yoksa boyle idareli gececek mi acaba? Bilenler cevaplarsa tesekkrler
4-4,5 ay cok uzun bir sure degil mi? Normalde 12-13. haftada son bulur diyorlar. Bu kadar uzun surduyse igne iplige donmediniz mi o surecte birsey yemediysenizartar artar 4-4,5 aydan sonra azalıyor.çayı çok severim ama asla içemedim şimdi yavaş yavaş içmeye başladım.
4 4,5 ay mıartar artar 4-4,5 aydan sonra azalıyor.çayı çok severim ama asla içemedim şimdi yavaş yavaş içmeye başladım.
Bende 2 hafta sürdü bulantı kusma olmadı ama hala arada yokluyor tabı herkesın farklı o yüzden böyle olur sizde de diyemıyorumBen de 6 haftalik hamileyim hafif bulantilarim var kusmuyorum yemek yiyebiliyorum ama sadece kuru ekmek peyaz peynir yogurt corbasi gibi. Istemedigim seyleri asla yiyemiyorum. Bu durumum git gide artar mi yoksa boyle idareli gececek mi acaba? Bilenler cevaplarsa tesekkrler
valla benimki uzun sürdü yeni yeni geçmeye başladı.hiçbirşey yemedim değil ama et yiyemedim çay içemedim doktorun verdiği kan ve vitamin ilaçlarını içemedim ağzımın tadı sürekli bozuktu ekşimsi tadı yeni geçiyor .ilaçlarıda gece yatmadan önce alabiyorum sadece gündüz alamıyorum çok bulantı yapıyor.4-4,5 ay cok uzun bir sure degil mi? Normalde 12-13. haftada son bulur diyorlar. Bu kadar uzun surduyse igne iplige donmediniz mi o surecte birsey yemediyseniz
bebek için mecbur dayanıyoruz işte.cinsiyete görede değişiyor bulantı kusma.2 oğlum var onlarda daha rahat hamilelik geçirdim.ama şimdiki kız biraz daha ağır geçiyor.sizinki erkekse erken geçer belki:)4 4,5 ay mıallahım sana geliyorum aylarca bu şekilde dayanılmaaaaz
Ünşallah biran önce geçer dün doktorum ilaçlarımı değiştirdi sadece bulantı hapı kullanıyorum orta halli bir durumdayım şuanbebek için mecbur dayanıyoruz işte.cinsiyete görede değişiyor bulantı kusma.2 oğlum var onlarda daha rahat hamilelik geçirdim.ama şimdiki kız biraz daha ağır geçiyor.sizinki erkekse erken geçer belki:)