Hamilelikte mide bulantısı

Ay bende şu iki haftadır sigara kokusuna tahammül edemiyorum, sinir yapıyor, nefes alamıyorum, eskiden olsa hoşuma giderdi bazen ama şimdi hiç tahammülüm bile yok nefes alamaz oldum, ya sürekli bi heves var içimde, ama artık kendimi durdurmam lazım😊🥰kabullenmem lazım, hamiş falan değilim🥰
Allah gönlünüze gore versin bulantilar genelde 6.haftada başlıyor. Öncesinde hafif belirtileri olabilir tabi. Hakkınızda hayırlısı .🥰
Of of benım azaldı nadirde olsa yokluyor hayattan soğuyorum resmen bugün Cafe de insanlara bakıp ay ne güzel di ya mide bulantısız istediğini yiyip içmek 🙄
Hiç geçmicek gibi geliyor içindeyken ama geçecek elbet. Saglikla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim🥰

Allah gönlünüze gore versin bulantilar genelde 6.haftada başlıyor. Öncesinde hafif belirtileri olabilir tabi. Hakkınızda hayırlısı .🥰

Hiç geçmicek gibi geliyor içindeyken ama geçecek elbet. Saglikla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim🥰
Bende gebelik varsa zaten 5 haftalık olmuştur🥰amin canım allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah🥰

Amin inşallah 🙏 önümüzdeki ki hafta hafifler senin ama arada vuracak 😁

Hiç öyle baldan tatlı olmuyor ya. Allah size de nasip etsin ama bu normal bulantı gibi değil insani hayattan soğutuyor. Kolonya kokusu bile iğrenç geliyor kusasin geliyor.
Allah rahat hamilleik nasip etsin herkese benim de pek kolay geçmiyor.
Aynen benim de öyle kolonya kokusu et kokuları kokulu herşey aslında. Artık midem hiç bişey almıyor hem bulantı hem ağrı var. Kraker elma şeklinde besleniyorum 🥺

Ben de 6 haftalik hamileyim hafif bulantilarim var kusmuyorum yemek yiyebiliyorum ama sadece kuru ekmek peyaz peynir yogurt corbasi gibi. Istemedigim seyleri asla yiyemiyorum. Bu durumum git gide artar mi yoksa boyle idareli gececek mi acaba? Bilenler cevaplarsa tesekkrler

bende deterjan sigara kokusu çok keskin geliyordu rahatsız oluyordum ağzımda sürekli bir ekşi tat şimdi biraz geçti ama hala çamaşırlarda yumuşatıcı kullanamıyorum kokusu iğrenç geliyor normalde bayılırım yumuşatıcı kokusuna.göğüslerde büyüme sızlama varsa inş.hamilesindir ama testlerde silikte olsa ikinci çizgi çıkması lazım.2 oğlum var bu da kız olacak inşaallah.allah isteyen herkese nasip etsin.

Ben de 6 haftalik hamileyim hafif bulantilarim var kusmuyorum yemek yiyebiliyorum ama sadece kuru ekmek peyaz peynir yogurt corbasi gibi. Istemedigim seyleri asla yiyemiyorum. Bu durumum git gide artar mi yoksa boyle idareli gececek mi acaba? Bilenler cevaplarsa tesekkrler
artar artar 4-4,5 aydan sonra azalıyor.çayı çok severim ama asla içemedim şimdi yavaş yavaş içmeye başladım.

artar artar 4-4,5 aydan sonra azalıyor.çayı çok severim ama asla içemedim şimdi yavaş yavaş içmeye başladım.
4-4,5 ay cok uzun bir sure degil mi? Normalde 12-13. haftada son bulur diyorlar. Bu kadar uzun surduyse igne iplige donmediniz mi o surecte birsey yemediyseniz

Bende 2 hafta sürdü bulantı kusma olmadı ama hala arada yokluyor tabı herkesın farklı o yüzden böyle olur sizde de diyemıyorum

Bende 6 ve 8. Haftada çok yoğundu bulantı hayattan soğumuştum resmen 9. Haftadan itibaren geçti sayılır ama arada yokluyor misal bugün 🤷🏻‍♀️

4-4,5 ay cok uzun bir sure degil mi? Normalde 12-13. haftada son bulur diyorlar. Bu kadar uzun surduyse igne iplige donmediniz mi o surecte birsey yemediyseniz
valla benimki uzun sürdü yeni yeni geçmeye başladı.hiçbirşey yemedim değil ama et yiyemedim çay içemedim doktorun verdiği kan ve vitamin ilaçlarını içemedim ağzımın tadı sürekli bozuktu ekşimsi tadı yeni geçiyor .ilaçlarıda gece yatmadan önce alabiyorum sadece gündüz alamıyorum çok bulantı yapıyor.

4 4,5 ay mı 🥺 allahım sana geliyorum aylarca bu şekilde dayanılmaaaaz
bebek için mecbur dayanıyoruz işte.cinsiyete görede değişiyor bulantı kusma.2 oğlum var onlarda daha rahat hamilelik geçirdim.ama şimdiki kız biraz daha ağır geçiyor.sizinki erkekse erken geçer belki:)

bebek için mecbur dayanıyoruz işte.cinsiyete görede değişiyor bulantı kusma.2 oğlum var onlarda daha rahat hamilelik geçirdim.ama şimdiki kız biraz daha ağır geçiyor.sizinki erkekse erken geçer belki:)
Ünşallah biran önce geçer dün doktorum ilaçlarımı değiştirdi sadece bulantı hapı kullanıyorum orta halli bir durumdayım şuan

Arkadaşlar son iki haftadır midem boğazımda geziyorum. Kusma öğürme yok ama boğazında dizilmiş şekilde sanki bütün yediklerim. Az yiyorum artık onda bile etki etmiyor. Böyle yaşayan arkadaşlar var mı ? Ne yaptılar bu hissin gitmesi için. Bazen uyutmuyor bile. dolu bir mide boğazına kadar resmen. Ağrı da oluyor ara ara . 5. Haftam bitti.

Back
X