Doktorunuza bulantı için ilaç yazdırınKızlar merhaba, 6 haftalık hamileyim ve bu benim ilk hamileliğim. Geçen hafta öğrendim ama heyecandan doktora bazı şeyleri sormayı unuttum. Bu aralar çok mide bulantısı yaşıyorum bunun içinde günde 2 tane falan maden suyu içiyorum anca öyle biraz rahatlıyorum. Bu durum ne zaman geçer çok zorlanıyorum yemek yemesem açlıktan midem bulanıyor yesem yediğim için bulanıyor ne yapacağım böyleönerebileceğiniz bir şeyler var mı?
2 hafta sonra gel dedi kontrol için yine de randevu alıp gideyim demi hap yazdırmak içinDoktorunuza bulantı için ilaç yazdırın
Prilam mıydı neydi kullananlar daha iyi bilir
Özelse eğer uzaktan da halledebilirsin2 hafta sonra gel dedi kontrol için yine de randevu alıp gideyim demi hap yazdırmak için
Devlete gitmiştim o yüzden tekrar randevu alayım barikızlar peki günde 2 tane falan maden suyu içmek zararlı mıdır?
Bende ayni seyleri yasadim ayni haftalarda. Benim iki uc haftada gecti çok şükür. Nane limon kaynatip ictim, gaviscon aldim hazimsizliktan bulansigi zaman. Yesem dert yemesem dertti valla :)Kızlar merhaba, 6 haftalık hamileyim ve bu benim ilk hamileliğim. Geçen hafta öğrendim ama heyecandan doktora bazı şeyleri sormayı unuttum. Bu aralar çok mide bulantısı yaşıyorum bunun içinde günde 2 tane falan maden suyu içiyorum anca öyle biraz rahatlıyorum. Bu durum ne zaman geçer çok zorlanıyorum yemek yemesem açlıktan midem bulanıyor yesem yediğim için bulanıyor ne yapacağım böyleönerebileceğiniz bir şeyler var mı?
Bende çubuk kraker alayım bari çok soda içmekten iyidirBende ayni seyleri yasadim ayni haftalarda. Benim iki uc haftada gecti çok şükür. Nane limon kaynatip ictim, gaviscon aldim hazimsizliktan bulansigi zaman. Yesem dert yemesem dertti valla :)
Bi de cubuk kraker yedim mide bulantimi bastirdim oyle yemek yedim
Bende aynı resmen tansiyon düşüklüğü yaşıyorum çok kötü oluyorum ilerleyen haftalarda tutsan da geliyor inşallah sizin öyle olmazBenim bir de kusma fobim var resmen kusmamak için elimden geleni yaparımgerekirse 2-3 saat acı çekerim yani o derece. Kusarsam bayılıyorum çünkü resmen elim ayağım tutmuyor. Benim kadar direnen biri yoktur bence
Benimde ilkBende çubuk kraker alayım bari çok soda içmekten iyidirayy ne güzel siz hemen atlatmışsınız. İnşallah benimde geçer ya. İlk defa hamile oldum tadını çıkaramıyorum bu yüzden resmen
Valla bende arada bir sorguluyorum hayatı zorlandığım zamanlarBenimde ilkne kadar zormus nerden sectim bu hayatk diye sorguladim valla hsjdj mide bulantisi degilde kusmak beni korkutuyordu sukur hic kusmadim
Yaa sanırım benimde tek çarem ilaç olacak gibi. Süt bende gaz yapıyor gerçi bu aralar her sey gaz yapıyor gibimerhabalar,soda iyi geliyor fakat ben bi kaç yudum ılık süt içmeyi de keşfetmiştim ama kokusu rahatsız edebilir sizi belki. Tek çaresi ilaç oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?