Hamilelikte mide bulantısı

ireemc

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
35
10
88
29
Kızlar merhaba, 6 haftalık hamileyim ve bu benim ilk hamileliğim. Geçen hafta öğrendim ama heyecandan doktora bazı şeyleri sormayı unuttum. Bu aralar çok mide bulantısı yaşıyorum bunun içinde günde 2 tane falan maden suyu içiyorum anca öyle biraz rahatlıyorum. Bu durum ne zaman geçer çok zorlanıyorum yemek yemesem açlıktan midem bulanıyor yesem yediğim için bulanıyor ne yapacağım böyle önerebileceğiniz bir şeyler var mı?

Doktorunuza bulantı için ilaç yazdırın
Prilam mıydı neydi kullananlar daha iyi bilir

Aile hekimine git o da yazar prilam. Ya da doktorunun numarasini almışsan mesaj at rica et uzaktan yazar yine gitmene gerek kalmaz. Ne zaman biteceği kişiden kişiye değişiyor ya kimisi hamilelik boyunca kullanıyor kimisi de 12-13.haftalarda geciyor

Devlete gitmiştim o yüzden tekrar randevu alayım bari kızlar peki günde 2 tane falan maden suyu içmek zararlı mıdır?

Çok teşekkür ederimmm vakit ayırdığınız için öyle yapayım aile hekimi aklima gelmemişti sanki hep kadın doğum doktoruyla görüşeceğim sanıyordum

Benim aile hekimim çok gıcık ya kadın doğum doktorun onay verirse yazarım deyip göndermişti Prilam iyi geliyor 2 tane maden suyu değil de 1 tane içseniz daha iyi olur tabiki doktorlar daha iyi bilir ben öyle biliyorum

Benim bir de kusma fobim var resmen kusmamak için elimden geleni yaparım gerekirse 2-3 saat acı çekerim yani o derece. Kusarsam bayılıyorum çünkü resmen elim ayağım tutmuyor. Benim kadar direnen biri yoktur bence

Bende ayni seyleri yasadim ayni haftalarda. Benim iki uc haftada gecti çok şükür. Nane limon kaynatip ictim, gaviscon aldim hazimsizliktan bulansigi zaman. Yesem dert yemesem dertti valla :)
Bi de cubuk kraker yedim mide bulantimi bastirdim oyle yemek yedim

Bende çubuk kraker alayım bari çok soda içmekten iyidir ayy ne güzel siz hemen atlatmışsınız. İnşallah benimde geçer ya. İlk defa hamile oldum tadını çıkaramıyorum bu yüzden resmen

Benim bir de kusma fobim var resmen kusmamak için elimden geleni yaparım gerekirse 2-3 saat acı çekerim yani o derece. Kusarsam bayılıyorum çünkü resmen elim ayağım tutmuyor. Benim kadar direnen biri yoktur bence
Bende aynı resmen tansiyon düşüklüğü yaşıyorum çok kötü oluyorum ilerleyen haftalarda tutsan da geliyor inşallah sizin öyle olmaz

Ayy sanırım benimde o an tansiyonum düşüyor bayılıyorum resmen. Tansiyon aleti falan alayım kendime bari off inşallah o kadar olmam ya ne zormuş bu işler

Bende çubuk kraker alayım bari çok soda içmekten iyidir ayy ne güzel siz hemen atlatmışsınız. İnşallah benimde geçer ya. İlk defa hamile oldum tadını çıkaramıyorum bu yüzden resmen
Benimde ilk ne kadar zormus nerden sectim bu hayatk diye sorguladim valla hsjdj mide bulantisi degilde kusmak beni korkutuyordu sukur hic kusmadim

Benimde ilk ne kadar zormus nerden sectim bu hayatk diye sorguladim valla hsjdj mide bulantisi degilde kusmak beni korkutuyordu sukur hic kusmadim
Valla bende arada bir sorguluyorum hayatı zorlandığım zamanlar yaa ne güzel geçiyor sizin hamileliğiniz maşallah sizin kaç haftalık?

Ben çok kusuyodum. Ve bulantilarim 7.haftada tam kaynimin düğünü olduğu gün başladı. Hasta oldum sandım ama hamileliktenmis. Pazar günüydü, Elimde ilaç falan da yoktu. Düğünde 15 dkdan fazla duramadim eve geçtim kesin kıskanç elti demislerdir bana djsjdjd

Ahahaha amann boşver millet ne derse desin sizin ne kadar oldu hamileliğiniz

merhabalar,soda iyi geliyor fakat ben bi kaç yudum ılık süt içmeyi de keşfetmiştim ama kokusu rahatsız edebilir sizi belki. Tek çaresi ilaç oldu

merhabalar,soda iyi geliyor fakat ben bi kaç yudum ılık süt içmeyi de keşfetmiştim ama kokusu rahatsız edebilir sizi belki. Tek çaresi ilaç oldu
Yaa sanırım benimde tek çarem ilaç olacak gibi. Süt bende gaz yapıyor gerçi bu aralar her sey gaz yapıyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…