Yapmaz mı çıkış yolları bile tıkanıyorYaa sanırım benimde tek çarem ilaç olacak gibi. Süt bende gaz yapıyor gerçi bu aralar her sey gaz yapıyor gibi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmaz mı çıkış yolları bile tıkanıyorYaa sanırım benimde tek çarem ilaç olacak gibi. Süt bende gaz yapıyor gerçi bu aralar her sey gaz yapıyor gibi![]()
Çok teşekkür ederimm size de sağlıklı günler dilerimYapmaz mı çıkış yolları bile tıkanıyorgeçmiş olsun
Sağlıkla birlikte olun
Saglikla gelsin bebisinizKızlar merhaba, 6 haftalık hamileyim ve bu benim ilk hamileliğim. Geçen hafta öğrendim ama heyecandan doktora bazı şeyleri sormayı unuttum. Bu aralar çok mide bulantısı yaşıyorum bunun içinde günde 2 tane falan maden suyu içiyorum anca öyle biraz rahatlıyorum. Bu durum ne zaman geçer çok zorlanıyorum yemek yemesem açlıktan midem bulanıyor yesem yediğim için bulanıyor ne yapacağım böyleönerebileceğiniz bir şeyler var mı?
Yaaa çok teşekkür ederimmm güzel fikirleriniz içinSaglikla gelsin bebisinizbenim de 6. Haftada pik yapti bulantilar. Soğuk soğuk terler döküyordum kusacak gibi olup kusamiyordum da. Kussam rahatlasam diye ağlamıştım ama yok
özellikle sabah yataktan doğruluktan sonra aşırı zorluyordu. 11 hafta bitti artık alıştığım icin mi yoksa Bi tık daha mı azaldı bilmiyorum ama en azından ağlayacak dereceye gelmiyorum
az az sık sık yiyin, fazla yiyince de mide boş kalınca da artıyor bulantı. fresh şeyler tüketin ağır yemekler yemeyin. Soğuk yiyecekler daha iyi geliyor özellikle bence. Kraker, leblebi, tuzlu salatalık favorilerim
Bi arkadaş sakız önermişti denedim o da hafifletti
O zamanlar atlatmışsınız şimdi yine atlatırsınız inşallahIlk hamileligimde 12. Haftada bitmisti bulanti cok sukur simdi yine hamileyim ve basladi yine idare etmeye calisiyorum![]()
Rica ederim inşallah faydasi olurYaaa çok teşekkür ederimmm güzel fikirleriniz içinbu konuda yalnız değilmişim rahatladım valla
kraker ve leblebiyi not aldım çok önerildi bir de gerçekten az az sık yemeyi deneyeyim belki de ondan bu kadar zorlanıyorum mantıklı geldi
![]()
Evet o gruplara da buradan bakıyorum takip ediyorum sağol canımRica ederim inşallah faydasi olurAnneler gruplarına katılabilirsiniz doğum hangi aya geliyorsa ona göre, o zaman sizinle ayni haftalarda çoğu kişi aynı şeyi yaşıyor diye görüp rahatlarsınız
ve tavsiye alıp veriyor herkes iyi oluyor
Sakız çiğnerken yazdim bu arada midem bulanıyor şu anEvet o gruplara da buradan bakıyorum takip ediyorum sağol canım![]()
Ahahah ne hallere düştük yaSakız çiğnerken yazdim bu arada midem bulanıyor şu anRica ederim. İnşallah çabucak bulantısız aylara geçeriz
Ahahah ne hallere düştük yaAyyy inşallah inşallah bende leblebi yiyorum iyi geldi rahatladım
![]()
Haklısın valla bol bol mıncırmak lazım onlarıdogsun totosunu ısırcam intikamımı alcam
sevindim iyi gelmesine. Benim bu sefer bastirmadi acıkmışım sanırım o zaman hicbirsey kesmiyor
![]()
Şubat ortasında nasipse. Senin ne zamanHaklısın valla bol bol mıncırmak lazım onlarıçok geçmiş olsun hepimize canım seninkinin doğum zamanı ne zaman
![]()
Maşallah diyelim nazar değmesin ahahaValla bende arada bir sorguluyorum hayatı zorlandığım zamanlaryaa ne güzel geçiyor sizin hamileliğiniz maşallah
sizin kaç haftalık?
Yaaa ne güzel sağlıkla gelsin bebisinizŞubat ortasında nasipse. Senin ne zaman![]()
Ayy maşallah maşallah çok güçlüsünüzMaşallah diyelim nazar değmesin ahaha
11+3 şuan. Ara ara kasık ağrısı bel ağrısı gogus ucu acisi gogus sancisi ve mide gazi ile bulanti yasiyorum ama surekli olan bisey yok cok şükür cok kotu olmadim hic![]()
İnşallahAyy maşallah maşallah çok güçlüsünüzumarım hepimiz böyle güçlü bir şekilde atlatırız bu günleri
![]()
Doktorum bana günde 1 bardak içebilirsin demişti. 2 tane fazla olabilirDevlete gitmiştim o yüzden tekrar randevu alayım barikızlar peki günde 2 tane falan maden suyu içmek zararlı mıdır?
Çok teşekkür ederim canım bende dikkat edeyim bundan sonraDoktorum bana günde 1 bardak içebilirsin demişti. 2 tane fazla olabilir
Sakız bir kere daha önerilmişti dikkate aldım canım alayım bende hemenİnsall
İnşallahmide bulantisi icin nane limon bir bardak ic gunde ben iciyorum hala bulandiginda, bir de cok bulanirken iki cubuk kraker atiyorum bastiriyo oyle yemek yiyorum dedigim gibi.
Bir de mentos pure sakiz cok iyi sjsjjs