Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
9 haftalık hamileyim 2 haftadır ağzıma su bile goturemiyorum hicbirsey yiyemiyorum midem sürekli bulanıyor sürekli kusuyorum sizdede oluyormu geçirmek için neler yapiyorsunuz?
9 haftalık hamileyim 2 haftadır ağzıma su bile goturemiyorum hicbirsey yiyemiyorum midem sürekli bulanıyor sürekli kusuyorum sizdede oluyormu geçirmek için neler yapiyorsunuz?
Benimde 1 aylık hamileyim ve bu günden başladı bulantı sürekli tükürük oluşuyor midem gaz dolu sanki çok kötüyüm ağlıyorum resmen 3.gebeliğim 3 üde öyle zor ki bu bulantı kusma yüzünden varmı bi öneriiii
İki gündür prilam ilaç kullanıyorum çok şükür mide bulantimda geçti kusmalarimda geçti rahat yemek yiyebiliyorum su icebiliyorim tavsiye ederim kullanabilirsiniz hamileler için üretilmiş bi ilaç zararida yok
Benimde 1 aylık hamileyim ve bu günden başladı bulantı sürekli tükürük oluşuyor midem gaz dolu sanki çok kötüyüm ağlıyorum resmen 3.gebeliğim 3 üde öyle zor ki bu bulantı kusma yüzünden varmı bi öneriiii