Hamilelikte mide bulantisini

papatyahanim0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2021
139
-31
48
24
9 haftalık hamileyim 2 haftadır ağzıma su bile goturemiyorum hicbirsey yiyemiyorum midem sürekli bulanıyor sürekli kusuyorum sizdede oluyormu geçirmek için neler yapiyorsunuz?

Doktor prilam vermişti yatmadan 2 tane alıyodum. Bulantılar devam ediyodu ama kusmayı kesmişi bende. Tabi hiç bi şey yapmayıp yatıyodum.

9 haftalık hamileyim 2 haftadır ağzıma su bile goturemiyorum hicbirsey yiyemiyorum midem sürekli bulanıyor sürekli kusuyorum sizdede oluyormu geçirmek için neler yapiyorsunuz?
Benimde 1 aylık hamileyim ve bu günden başladı bulantı sürekli tükürük oluşuyor midem gaz dolu sanki çok kötüyüm ağlıyorum resmen 3.gebeliğim 3 üde öyle zor ki bu bulantı kusma yüzünden varmı bi öneriiii

İki gündür prilam ilaç kullanıyorum çok şükür mide bulantimda geçti kusmalarimda geçti rahat yemek yiyebiliyorum su icebiliyorim tavsiye ederim kullanabilirsiniz hamileler için üretilmiş bi ilaç zararida yok

Benimde 1 aylık hamileyim ve bu günden başladı bulantı sürekli tükürük oluşuyor midem gaz dolu sanki çok kötüyüm ağlıyorum resmen 3.gebeliğim 3 üde öyle zor ki bu bulantı kusma yüzünden varmı bi öneriiii
Aynen sizin gibiyim bende, tükürük oluşumu mideye gaz dolması falan aynıları bende de var, ilaç falan verdilermi size ?

Back
X