Hamilelikte mide yanmasına çözüm bulan var mı?

Nurrcaneliff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2014
671
408
103
Kızlar 20.haftamdayım. Birkaç gündür şiddetli mide yanması başladı. Dayanılacak gibi değil. Siz kendinizce bulduğunuz çözümler var mı bu konuda?

Sadece bildiğimiz Çengelköy salatalık başka bişey işe yaramıyor emin ol iki tane yedim mi bişey kalmıyor sanırım seninde miden boğazında gibi oluyor benim gibi

Gaviscon duble action 4. Şişem bitecek anında etki eden tek şey elimde biberon gibi dolaşıyorum resmen ben. Ama şiddetle tavsiye ederim içtiğin an yanma bitiyor

Gaviscon duble action 4. Şişem bitecek anında etki eden tek şey elimde biberon gibi dolaşıyorum resmen ben. Ama şiddetle tavsiye ederim içtiğin an yanma bitiyor
Dün gece dayanamadım içtim biraz ama bir tedirginlikte oldu. Doktoruma sormadım. Cuma kontrolüm var sorucam bakalım.

Dün gece dayanamadım içtim biraz ama bir tedirginlikte oldu. Doktoruma sormadım. Cuma kontrolüm var sorucam bakalım.
Yok cnm için rahat olsun gebeler kullanabiliyor hiç sıkıntıya girme yanman oldu mu iç. Ben kendim Doğum koçuyum zararı olsa ben asla içmem

Çok değil ya zeka da aramıyorum biraz bilgi okumak araştırmak iyi geliyor beyne kullanın.
Doğru sizdeki zeka çok onun için doğumu bilmeyenlere siz öğretiyorsunuz doğru nefes alıp verme egsersizi falan kısa yoldan para nasıl kazanılır size gelenlere söyleyin beyinlerini çalıştırsınlar size inanmayanlar zaten zekidir emin olun

Doğru sizdeki zeka çok onun için doğumu bilmeyenlere siz öğretiyorsunuz doğru nefes alıp verme egsersizi falan kısa yoldan para nasıl kazanılır size gelenlere söyleyin beyinlerini çalıştırsınlar size inanmayanlar zaten zekidir emin olun
Çok para kazanıyorum diye kıskandın sanırım :) hasetlik cahillik hepsi bir arada en kötü cinsinden!!! Oku cnm sen oku araştır öğren beynine zeval gelmez merak etme. Bu arada zeval dedim ama yukarıda anlamını bilmediğin cümle varsa bildir editlerim ben. Bak bi de editlemek ten bahsettim. Kusura bakma beynini zorluyorum biraz ama başka türkü çalışmayacak

Renie yazdırdım işyeri doktoruma iyi geliyo, soda içiyorum ve siyah zeytin çekirdeği yut canım 2-3 tane 15 gün falan geçince yine yutabilirsin.

Çok para kazanıyorum diye kıskandın sanırım :) hasetlik cahillik hepsi bir arada en kötü cinsinden!!! Oku cnm sen oku araştır öğren beynine zeval gelmez merak etme. Bu arada zeval dedim ama yukarıda anlamını bilmediğin cümle varsa bildir editlerim ben. Bak bi de editlemek ten bahsettim. Kusura bakma beynini zorluyorum biraz ama başka türkü çalışmayacak
Ah be canım bu milletin en son seçimde %52 sinin salak olduğu zaten kanıtlanmış senin gibilere prim vermek o tür insanlara zor değil salak dedim ama sen salağın ne olduğunu bilmiyorsundur şimdi hemen ayna al eline çabuk hemen kendine tut bak salak öyle türler oluyor

Siyah zeytin çekirdeğini hiç duymamıştım ama denicem teşekkür ederim tavsiyeniz için.
Bende eskiden beri reflü var ama ilaç kullanmam arada bi reflüm azınca zeytin çekirdeği yutarım o midenin suyunu dengeliyo sanırsam iyi geliyo hem de maden suyundan sonra en faydalı şey.

nefes alma tekniklerinin neresi dolandırıcılık? Ya da korku yaşayan insanları sakinleştirmenin? Üstelik bu meslek öyle yeni bir meslekte değil, baya eski. Eski yunanlara kadar uzanan, Türk boylarında bile var olan bir meslek. Düğün planlayıcılar içinde mi aynı eyi düşünüyorsunuz mesela? Gündelikçiler de o zaman kısa yoldan para kazanıyor. herkes evinde temizliğini yapar zaten. Şu 'onu ben de yaparım' diye burun kıvırdığınız her şeyi yargılamanız çok çirkin bir davranış. Modern meslek (?) adı altına girmiş ne varsa aşağılamalara sinir oluyorum. Meslek meslektir.

Ah be canım bu milletin en son seçimde %52 sinin salak olduğu zaten kanıtlanmış senin gibilere prim vermek o tür insanlara zor değil salak dedim ama sen salağın ne olduğunu bilmiyorsundur şimdi hemen ayna al eline çabuk hemen kendine tut bak salak öyle türler oluyor
:KK70::KK70::KK70: Ya gerçek misin sen ne alaka yazdığım iletiyle bu mesajın? Siyasete nerden geldin? Annem hep düşkünlerle eğlenme kızım derdi ama sen beni zorluyorsun dalga geçeyim diye hoşuna mı gidiyor domestik Haller anlamadım ki

nefes alma tekniklerinin neresi dolandırıcılık? Ya da korku yaşayan insanları sakinleştirmenin? Üstelik bu meslek öyle yeni bir meslekte değil, baya eski. Eski yunanlara kadar uzanan, Türk boylarında bile var olan bir meslek. Düğün planlayıcılar içinde mi aynı eyi düşünüyorsunuz mesela? Gündelikçiler de o zaman kısa yoldan para kazanıyor. herkes evinde temizliğini yapar zaten. Şu 'onu ben de yaparım' diye burun kıvırdığınız her şeyi yargılamanız çok çirkin bir davranış. Modern meslek (?) adı altına girmiş ne varsa aşağılamalara sinir oluyorum. Meslek meslektir.
İnsanı zorla banlatıyorlar ya ben çok kutsal bir mesleğim var sanıyordum ama dolandırıcı çıktım kısa yoldan para kazanan insan oldum :KK70:okuduğum okullara mı yanayım onca yıllık meslek hayatıma mı bilemedim

Meslek dediğiniz zanaattir elinden iş gelen herkes zanaatkardır ben gibi temizlik görevlilerine veya başka meslek gruplarına bişey demedim ama doğru nefes almak için kimseye ihtiyacı olmamış bu zamana kadar hanginizin annesi gitti yaşam koçu Doğum koçu gibi insanların kapısına saçmalık insanların parası çok olunca işte ne yapacağını şaşıyor Arap yağı boş bulunca kıçına sürer misali insan doğarken yalnız ölürken yalnız doğururken de yalnız doktor bile bişey yapamıyorken Koç kimdir Allah'ın burduğu düğümü ancak allah çözer koç sadece % 52 lik salak grubun parasını yer o kadar

Back
X