Hamilelikte mide yanmasına çözüm bulan var mı?

İnsanı zorla banlatıyorlar ya ben çok kutsal bir mesleğim var sanıyordum ama dolandırıcı çıktım kısa yoldan para kazanan insan oldum :KK70:okuduğum okullara mı yanayım onca yıllık meslek hayatıma mı bilemedim
Kutsal meslek mi nesin sen doktor mu öğretmen mi ne kutsallığından bahsediyorsun seni iyi yemişler bak hemen ayna al eline çabuk VE bu salak haline çözüm aramak için hemen doktora başvur hemen yoksa geç olacak

İnsanı zorla banlatıyorlar ya ben çok kutsal bir mesleğim var sanıyordum ama dolandırıcı çıktım kısa yoldan para kazanan insan oldum :KK70:okuduğum okullara mı yanayım onca yıllık meslek hayatıma mı bilemedim

böyle kendi inanmadıkları ne varsa burun kıvıranları hiç anlamıyorum. Amerikada doğum yapmak istiyorum, annem vefat etti. Kayınvalidemle de açıkçası orada durmak istemiyorum. benim için en uygunu orada doğum koçu elbette. Amaaan onlar için kimse para kazanmasın, herkes aynı mesleği yapsın.

Kutsal meslek mi nesin sen doktor mu öğretmen mi ne kutsallığından bahsediyorsun seni iyi yemişler bak hemen ayna al eline çabuk VE bu salak haline çözüm aramak için hemen doktora başvur hemen yoksa geç olacak
Cnm ben 4 yıl ebelik 4 yıl psikoloji okudum istersen daha fazla açma ağzını mesleğim konusunda ayrıca insana hizmet eden her meslek kutsaldır. Benle konuşuyorsun şuan Komplekslerin yüzünden milyonlarca insanın yaptığı işleri aşağılama cidden çok komik oluyorsun

böyle kendi inanmadıkları ne varsa burun kıvıranları hiç anlamıyorum. Amerikada doğum yapmak istiyorum, annem vefat etti. Kayınvalidemle de açıkçası orada durmak istemiyorum. benim için en uygunu orada doğum koçu elbette. Amaaan onlar için kimse para kazanmasın, herkes aynı mesleği yapsın.
Aşağılık kompleksi bu yaptığı başka hiç bişey değil.. yazık işte

Meslek dediğiniz zanaattir elinden iş gelen herkes zanaatkardır ben gibi temizlik görevlilerine veya başka meslek gruplarına bişey demedim ama doğru nefes almak için kimseye ihtiyacı olmamış bu zamana kadar hanginizin annesi gitti yaşam koçu Doğum koçu gibi insanların kapısına saçmalık insanların parası çok olunca işte ne yapacağını şaşıyor Arap yağı boş bulunca kıçına sürer misali insan doğarken yalnız ölürken yalnız doğururken de yalnız doktor bile bişey yapamıyorken Koç kimdir Allah'ın burduğu düğümü ancak allah çözer koç sadece % 52 lik salak grubun parasını yer o kadar

Ama yanlış düşünüyorsunuz. Bu meslek zaten çok eski bir meslek. Keza nefes teknikleri de öyle. Millet doğru nefes için Hindistan'a, Kazakistan'a gidiyor. Sırf bu kültürde yok diye, görmezden gelemezsiniz. Ki nefes olayı, şamanlardan beri var olan bir durum. Ona bakılırsa, millet tarlada doğuruyor çocuğunu. Siz neden her hafta kontrollerle uğraşıyorsunuz. Boşuna para veriyorsunuz, anneniz her hafta gidiyor muydu? Hollanda'da doğum için hastaneye gidilmez. Bir hafta yanına hemşire verilir, evinde doğurursun mesela.

En önemlisi, o yüzde 52'lik kesim inanın bunlara para harcamıyor. Onlar aynı sizin gibi düşünüyor.

Cnm ben 4 yıl ebelik 4 yıl psikoloji okudum istersen daha fazla açma ağzını mesleğim konusunda ayrıca insana hizmet eden her meslek kutsaldır. Benle konuşuyorsun şuan Komplekslerin yüzünden milyonlarca insanın yaptığı işleri aşağılama cidden çok komik oluyorsun
Aşağılık kompleksi olan sensin asıl kendini insan sıfatına koymaya çalışma senin gibilere biz sadece koyun diyoruz hadi işine bak seni senin gibi koyunlar bekler ak-koyunlarına hizmet ver

Aşağılık kompleksi olan sensin asıl kendini insan sıfatına koymaya çalışma senin gibilere biz sadece koyun diyoruz hadi işine bak seni senin gibi koyunlar bekler ak-koyunlarına hizmet ver
Siyaset bu olayın neresinden hala çözebilmiş değilim

Kızlar 20.haftamdayım. Birkaç gündür şiddetli mide yanması başladı. Dayanılacak gibi değil. Siz kendinizce bulduğunuz çözümler var mı bu konuda?
Gaviscon advance ve renie duo ayda 4 siseye kadar kullanabilirsin 3x2 ölçek seklinde... icin rahat etsin hic birsey olmaz A grubu bir ilac presfektusunde de yazar... herzaman ilac almayayim dersen sade leblebi muthis birsey...

Kızlar 20.haftamdayım. Birkaç gündür şiddetli mide yanması başladı. Dayanılacak gibi değil. Siz kendinizce bulduğunuz çözümler var mı bu konuda?
Canım madoda bi karışım içtim ve üç gün mide yanması yaşamadım. Normalde dayanılmaz bir mide yanması yaşıyordum. Karışımı evde kendin de yapabilirsin. Çilek muz portakal buz. Mikserden geçir ve iç. Umarım iyi gelir.

Merhaba beni de uykularimdan uyandran mide yanmalarim oluyo ve ne yersem yiyim herzaman gene yaniyo. Baharatliyla vs alakasiz yani..
Neyse..burda biyerde okudum soguk sut demisler. Ama buzdolabndan cikmis olsun soguk olsun ve hemen likir likir degil de, 3 4agiz dolusu yavas yavas iciceksn diye yazmislardi.
Uyguluyorum. Simdilik biraz ise yaradi gibi. Bicakla keser gibi olmasa da, en azindan uykjmdan bari bi de onun yuzunden uyanmyorum...

Bu arada ben hap yutamam,millet zeytin cekirdegini yutmayi nasil beceriyo yaa bi de tirtikli sert bi yuzey. :110:

Gaviscon likit benim ikinci gebeliğim doktorumun ikisindede önerisi bu , gebelik kategorisi bi ilaç şişeyi dikebilirsin direk o derece iç içebildiğin kadar

Gaviscon likit benim ikinci gebeliğim doktorumun ikisindede önerisi bu , gebelik kategorisi bi ilaç şişeyi dikebilirsin direk o derece iç içebildiğin kadar
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Doktorumu aradım önceki akşam o da aynısını söyledi. İstediğin kadar içebilirsin dedi. Kana karışmadan vücuttan atılıyor muş.

Back
X