Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimde ilk 3 ayimda inanılmaz mide yanmam vardi doktorun ilaç onermedi mi sanaKızlar hamılelıgın yenı zamanlarında mıgde yanması ve bulantısı yaşıyan varmı bu yanma nasıl geçer bırısı birsey söylesın![]()
Canım ben doktora gıttım geldim başladı ama önceden bıraz rahatsızlığım olduğu için mıgdeden dolayı gavıscon kullanıyordum çık degısık acıkıyorum yıyorum migdem yanıyor gerı yanmadasından migdem bulamıyor kusuyorum su içsem bile yanıyorCanım benimde ilk 3 ayimda inanılmaz mide yanmam vardi doktorun ilaç onermedi mi sana
6 haftalıkKaç haftalık hamilesin
Benimde oyleydi ya doktoruna mesaj t yada ara en azindan mide koruyucu verir inanılmaz ise yarıyor gece uykularimdan uyaniyodum o yanmalardan. Benimde reflum vardi canim öncesindeCanım ben doktora gıttım geldim başladı ama önceden bıraz rahatsızlığım olduğu için mıgdeden dolayı gavıscon kullanıyordum çık degısık acıkıyorum yıyorum migdem yanıyor gerı yanmadasından migdem bulamıyor kusuyorum su içsem bile yanıyor
Benımde aynı canım o yüzden benı çok perısan edıyor carsamba gidicem ıns ozmn soyucemBenimde oyleydi ya doktoruna mesaj t yada ara en azindan mide koruyucu verir inanılmaz ise yarıyor gece uykularimdan uyaniyodum o yanmalardan. Benimde reflum vardi canim öncesinde
Ya senın demi öyle bu yanma bırde sürekli sanki acıkma hissi yapıyor gıbı Yemek yeyıncede pişman oluyorsun yedıgıne öyle durumdayımSSimdidn mide yanmasimi ,.. allah sabır versin ben 4 5 aydır çekiyorum ve pskolojim bozulmus durumda![]()
![]()
Nasıl 9 ay boyunca cektın mi nasıl yemek yedin içtin su bile içmek istemıyorım yanıyor dıyeben dogum yapana kadar gecmıyo mide yanmam hatta dogum yapınca hemen bi cay getirinde rahat bi iceyim demiştim:)
canım rabim kolaylık versin ama 6 ay kusup mide bulantısı cekince yanmaya boyun eğiyorsun gece bile cayır cayır ama salatalık rahatlatıyo onu yiyorum bazenNasıl 9 ay boyunca cektın mi nasıl yemek yedin içtin su bile içmek istemıyorım yanıyor dıye
Hepımıze versın geçer dıye bır umut beklıyorumcanım rabim kolaylık versin ama 6 ay kusup mide bulantısı cekince yanmaya boyun eğiyorsun gece bile cayır cayır ama salatalık rahatlatıyo onu yiyorum bazen