Doğuma Hazırlık Hamilelikte migren mücadelesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

patili_annesi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
128
10
13
Arkadaşlar 10 haftalık hamileyim şu an migrenle mücadele ediyorum.
Eskiden ayda bir kere regl döneminde tutarken hamileyken her hafta tutmaya başladı.
Cok zorlanıyorum,gece ağrı ile yattım aynı ağrı ile geri uyandım ve hala gecmedi.
Alternatif bir cözümü var mıdır bunun?
Basına gelenler nasıl gecirdi bu dönemi acaba?
İlac da alamıyoruz,sinir bozucu bir hal aldı bu baş ağrıları iyice

ben baş edemedim hamilelik boyunca 2 kere acillik oldum mecburen parol serum verdiler dr um sakıncası yok demişti parol içmeyi deneyin
ya da aktarlarda migren taşı var onu deneyin

5+3’üm hafif hafif vuruyor sağdan bu aralar konuyu takipteyim bende yolumuz uzun benim de genelde regl döneminde tutardı

5+3’üm hafif hafif vuruyor sağdan bu aralar konuyu takipteyim bende yolumuz uzun benim de genelde regl döneminde tutardı
Geçmiş olsun.Benim hamilelikten önceki regl dönemlerindeki kadar şiddetli değil ama yine de cok rahatsız edici.2 gündür cekiyorum.Bol su icerek devam edicez mecbur umarım hafifleyerek kaybolur kurtuluruz.

ben baş edemedim hamilelik boyunca 2 kere acillik oldum mecburen parol serum verdiler dr um sakıncası yok demişti parol içmeyi deneyin
ya da aktarlarda migren taşı var onu deneyin
Cok geçmiş olsun.Henüz acillik olmadım sizin hamilelikte sık mı tutuyordu?

Cok geçmiş olsun.Henüz acillik olmadım sizin hamilelikte sık mı tutuyordu?
yok normal zaman ki kadar sık olmadı çok şükür ama daha şiddetli oldu ya da o zaman erkenden ağrı kesici aldığım için hissetmiyordum hamilelikte bekledikçe geçmiyor artıyor şiddeti
size de çok geçmiş olsun

Bunu deneyin ben faydasını görmüştüm getirde satılıyor denemek amaçlı sipariş etmiştim etki ettiğini görünce evde stok yaptım

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-03-17-46-55-978_com.getir.webp
    15 KB · Görüntüleme: 128
Bugün 3.gün ağrı sağdan sola geçmiş şaka gibi ve yine ağrı ile uyandım.Demek ki ilac almadan migren asla gecmiyor.Böyle mi yasayacağız 9 ayı cok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…