Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kendi doktorum bebeğe ve sanaa bir olumsuz etkisi olmaz demişti o sebeple soruyorum tekrar aslında 2 tane kullandım
Dahiliye bir adett daha verdi canım
Henüz 2 keree kullandım canım odaa aralarında 15 gün vardı Dahiliyeci bir adet dahaa verdi o sebeple meraktayım ne yapaım 10 gün genee geçti aslında verdiği gibii bilerek kullanmadım bekledim amaaa kullanan varmış sanırım araştırdığım kadarıyla
Sen bol bol dut kurusu kaynat canım sıcak sıcak onu iç. Emin ol benden kötü değilsindir şimdi ben kum da döküyodum çok çok zor geçirdim ilaçsız. Dut kurusu bana çok iyi geldi kesin kullan
Sen bol bol dut kurusu kaynat canım sıcak sıcak onu iç. Emin ol benden kötü değilsindir şimdi ben kum da döküyodum çok çok zor geçirdim ilaçsız. Dut kurusu bana çok iyi geldi kesin kullan
Anladım canım ama hamilelikte dut kurusu içiliyormu kan sulandırıcıda kullanıuorum ama bir kereden birşey olmaz sanırım monurol de iyi geliyor banaa ama dut kurusu bitkisel dahaa iyi olurr aslında canım
Anladım canım ama hamilelikte dut kurusu içiliyormu kan sulandırıcıda kullanıuorum ama bir kereden birşey olmaz sanırım monurol de iyi geliyor banaa ama dut kurusu bitkisel dahaa iyi olurr aslında canım
Aaaaa anladım canımm evett bende tüp bebek o sebeple merak etmiştim doktora gitmeye dahaa var ve sorsam bazen sorduklarıma gülüyor sinir olabiliyorum o sebeple olumsuz bir etkisi yoksaa yaparım Şifaa niyetine canımm