Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana çekilmeden önce form doldurtmadılar mı.hamielikten ameiyat olup olmadığına kadar bisürü soru cevaplıyosun.hamilelik şüphesi varmı sorusunaa ne cevp verdin.ona göre erteleyebilirlerdi mr ı.
ne kadar kısa da olsa manyetik rezonans....bir dr na danış.umarım bir sorn olmaz.ben d çekilmiştm.adetim yei bitmişti bnim.ondan hamillek şüphesi yoktu.bi sorun olmadı.
6 haftalık hamileyim.
hamileliğimin ilk günlerinde başım için 5 dk.lık mr çekildi.haberim olsaydı tabiki çektirmezdim.zararı olmadığını söylüyorlar ama yinede endişemiz var.
bu durumda olan var mı?
iyi seneler![]()
merhaba.ben doktorum canım ve MR tehlikeli değil.çünkü radysyon yaymıyor.BT sakıncalı.ayrıca hamile olup mr çektiren 2 hastam olmuştu.bebekleri gayet sağlıklı olarak dünyaya geldi.merak etme.
Öncelikle arkadaşlar kendi kendinizi 9 ay boyunca üzmeye gerek yok..doktor değilim ama okuduğuu yazılar var..bir insan röntgen bile çektirmiş olabilir,ama önemli olan hamileliğini öğrendikten sonraki kısım,hamileliğinizi öğrendikten sonra böyle durumlardan kaçının lütfen..hem hamileliğinizi bilmiyordunuz ve o sadece kan yumağı idi,ne bir beyin gelişimi ne de sinir gelişimi vardı..bende kendi kendinize kuruntu yapmayın..yengem hamileliğini öğrenmeden sırt ağrıları için ağır ilaç kullanıyordu diş filmi de çektirmişti,sonra aa hamileyimoldu,üzüldü falan ama şimdi kucağında sağlıklı bir bebişi var..üstelik siz kendinizi üzerseniz bebeğinizde etkilenir..
konuyu ben açmıştım çok şükür bebeğimde bir problem olmadığını bildirmek isterim.
merhaba.ben doktorum canım ve MR tehlikeli değil.çünkü radysyon yaymıyor.BT sakıncalı.ayrıca hamile olup mr çektiren 2 hastam olmuştu.bebekleri gayet sağlıklı olarak dünyaya geldi.merak etme.
Selam sevgili nergiz ne yaptın o zamanda cektirdin mi mr i benim de emboli riskinden dolayi cekilme.durumum var 32. Haftadayim bendemedicine79 doktor hanım merhaba biliyorum çok uzun zaman olmuş yazınızı gördüm bi ulaşmak istedim.
benim de bi sağlık sorunum var ve internette bir bilen basından gecen olurmu diye okurken sizin yazınızı gördüm.Bi sorum olacaktı,
ben 21 haftalık gebeyim ve beynimde rathe kleft kist var en son tetkikim 2012 haziranda yapıldı herhangi bir büyüme görülmemişti bi daha çektirmedim ve şu an doktoruma gittmi danıştım ve beyin cerrahı sezaryan olacaksın dedi,kadın dogum doktorum da büyümediği sürece doğumda bi sıkıntı olmaz dedi ve benım kafam allak bullak oldu hadi büyüdüyse napıcam?
acaba ben mr çektirebilirmiyim , mr ım 15 dk sürüyor ve görüntülemek için damardan ilaç veriyorlar,sizce bi sıkıntısı olurmu bebek için...
teşekkürler cevabınız için..
Canım endişelencek bişey yok. Mr radyasyon yayan bişey değil. gerektiğinde hamilelere bile çekiliyor6 haftalık hamileyim.
hamileliğimin ilk günlerinde başım için 5 dk.lık mr çekildi.haberim olsaydı tabiki çektirmezdim.zararı olmadığını söylüyorlar ama yinede endişemiz var.
bu durumda olan var mı?
iyi seneler![]()
lütfen bana da yardımcı olun ben hamileliğimi bilmeden ilaçlı emar çektirdim halbuki test yapmıştım negatif çıktı şimdi ne yapacağımmerhaba.ben doktorum canım ve MR tehlikeli değil.çünkü radysyon yaymıyor.BT sakıncalı.ayrıca hamile olup mr çektiren 2 hastam olmuştu.bebekleri gayet sağlıklı olarak dünyaya geldi.merak etme.
Ben onkoloji takipliyim. Ilacli mr cekilecegim gunun sabahinda ogrendim gebeligimi dr.um cektirmedi. Ilacsız mr.in hic bir sakincasi yokmus. Gebelikte cekilebilirmis ama ilacli mr.i gebelere onermiyorlarmis. Heralde ilac ile ilgili bi durum. Ama daha cok kucuktur bebeginiz bisey olmaz umarim.lütfen bana da yardımcı olun ben hamileliğimi bilmeden ilaçlı emar çektirdim halbuki test yapmıştım negatif çıktı şimdi ne yapacağım
bilmiyorum ki bende onkolajide tedavi gördüm 2 sene oldu biteli kanseri yendim şükür. Kadın doğumcumla görüşücem bakalım ama çok tuhaf bir his bir yanda çok istediğimiz bir evlat öte yanda onun sağlığıyla ilgili endişelerimizBen onkoloji takipliyim. Ilacli mr cekilecegim gunun sabahinda ogrendim gebeligimi dr.um cektirmedi. Ilacsız mr.in hic bir sakincasi yokmus. Gebelikte cekilebilirmis ama ilacli mr.i gebelere onermiyorlarmis. Heralde ilac ile ilgili bi durum. Ama daha cok kucuktur bebeginiz bisey olmaz umarim.
İnşallah iyidir bebeğinizMerhabalar benimde ilaçlı MR çekindim hamile olduğumu bilmiyordum bir sıkıntı olur diye çok korkuyorum sizde bir sorun sıkıntı oldu mu? İnşallah olmamıştır sağlıkla kucağınıza almışsınızdır çocuğunuzu