- 1 Ekim 2016
- 705
- 334
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kıldım canım Rabbim kabul etsin düşük riskimde olmuştu ama devam ettim şükür bi şey olmadıKizlar merhaba ben namz kiliyorum bi dusugum oldu acaba hamilelikte skinti olur mu? Hala kiliyorm ama bi kayiptan sonra korkuyorum aklima geliyo surekli bisey olurmuki diye. cuma gunu kontrolm var dr.a sorcam ama sizin fikirlerinizide merak ettim
Amin canim cumlemizinkini kabul etsin.. bende devam ediyorum ama iste insanin aklina takiliyo rabbim korusunBen kıldım canım Rabbim kabul etsin düşük riskimde olmuştu ama devam ettim şükür bi şey olmadı
Eğilip kalkmamak için ilk 3 ay oturarak kılın bence.. Yani Allah tabii ki bütün bebekleri korur sadece namaz kılanları değil.. O yüzden bence işi şansa bırakmayın acınızı siz daha iyi bilirsiniz yaşamayan bilemezKizlar merhaba ben namz kiliyorum bi dusugum oldu acaba hamilelikte skinti olur mu? Hala kiliyorm ama bi kayiptan sonra korkuyorum aklima geliyo surekli bisey olurmuki diye. cuma gunu kontrolm var dr.a sorcam ama sizin fikirlerinizide merak ettim
Aynen bende ilk gebeliğimde Doğuma kadar normal kıldımDüşük riskim olduğu zamanlar sancımda vardı oturarak kılıyordum sonra normal kıldım hep bu sıra karnımı bükemeiyoruö yine oturarak kılıyorum. İlk gebeliğimde hep normal kıldım bi sıkıntı yaşamadım
İlkinde karnım bu kadar büyük değildi eğilirken bişey olmuyordu bunda nefesim kesiliyor :))Aynen bende ilk gebeliğimde Doğuma kadar normal kıldım![]()