- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 38
- 33
- Konu Sahibi helenbebek
-
Özellikle idrar yollarını çalıştıran bitkilerin böyle etkileri var diye biliyorum. Maydanozu da buna dahil edebiliriz. Sen yine de artık yeme canım ya bence.. Ne olur ne olmaz..Arkadaşlar 17 haftalik hamileyim.sabahlari kahvaltıda nane yiyorum...internette faydalarına bakarken düşüğe sebep olduğunu da öğrendim.cpk korktum ben sabahları yiyorum çok seviyorum çünkü.simdiden teşekkürler.
Aynen canım daha da yemem.ayy inşallah birşey olmaz.her gün yiyordum bende kahvaltılarda.allah meleklerimizi korusun.Özellikle idrar yollarını çalıştıran bitkilerin böyle etkileri var diye biliyorum. Maydanozu da buna dahil edebiliriz. Sen yine de artık yeme canım ya bence.. Ne olur ne olmaz..
olsa zaten belli ederdi canım.. sıkma kendini, bundan sonra azalt ya da yeme olsun bitsin :) Sağlıkla kucağınıza alın efendim, çokça ballı lokma tatlısı bunlarAynen canım daha da yemem.ayy inşallah birşey olmaz.her gün yiyordum bende kahvaltılarda.allah meleklerimizi korusun.
Bir daha da yemem canım ya.insallah birşey olmaz.Roka yiyebilirsin canım bence de riske atmaya gerek yok özellikle hergün yiyorsan azalt
Karnımda agrilar oluyordu ama ben naneden kaynaklı olduğunu hiç düşünemedim. Bu sabahta yedim üstelik..onlar bizim herşeyimiz.olsa zaten belli ederdi canım.. sıkma kendini, bundan sonra azalt ya da yeme olsun bitsin :) Sağlıkla kucağınıza alın efendim, çokça ballı lokma tatlısı bunlar
Sağol canım benim.allah razı olsun.insallah amin.Yok canım kafana takma o kadar, riskli dönemleri geçmişsin zaten.. bişey olsa allah korusun bilirdin.. allah yavrunu korusun onlar emin yerde merak etme
Vala canım çok yemek zarar veriyormuş haberin olsun dikkat etBen çok yedim nane ya hala daha yiyorum sabahları. Hiçbir fikrim yoktu bu konuda :)
Teşekkürler canimarkadaslar hamile olsak da olmasak da her seyın fazlası zarar. Ben maydonoz da yiyorum, dere otu da yiyorum kahvaltıda. 3-4 daldan fazlasını yemiyorum ve ne agrım oldu ne sancım. Hiçbir olumsuz etkisini görmedim. Kalkıp 6 litre su içsem , suyun bile zararını görürüz.
31 bitti canım. Ben maydonoz sökücü etkisi var diye yemiyordum naneyi hiç bilmiyordumVala canım çok yemek zarar veriyormuş haberin olsun dikkat et
Allah bebişlerimizi korusun.srn kaç haftaliksin??
Teşekkür ederim.canimNane ve maydonoz ilk 3 ay için tehlikeli, artık bir tehlikesi yok çok aşırıya kaçılmadığı sürece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?