• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte nasıl besleniyoruz?

ben mutlaka her sabah bir tane haşlanmış yumurta yiyorum.çay yerine ballı sıcak su içiyorum.bunun yanında peynir,zeytin falan.kansızlık ve demir eksikliği olduğu kuru kaysı,incir,siyah kuru üzüm,fındık,badem falan yiyorum.ama bunları abartmadan tabii.öğlen öyle çok yemiyorum,evde ne varsa atıştırıyorum.meyve olarak muz,kivi,elma,portakal salatası yapıp yiyorum.akşamda bazen sebze,et,tavuk,pilav gibi şeyler yiyorum.balık yiyemiyorum çünkü hayatımda hiç balık yemedim:).yatarkende bir bardak ballı süt içiyorum.gün içinde de 3 litreye yakın su içiyorum.yani öyle düzenli bir beslenme programı uygulamıyorum öğünlerde.sadece bazı besinleri tüketmeye dikkat ediyorum.

iyi güzelde kızlar bu kadar güzel yiyiyorsunuzda demekki bulantılarınız yok..ben bu kadar iyi beslenemiyorum..ayran mideme iyi geldiği için ençok onu tüketiyorum..bir bardak sütü anca içiyorum..sanırım bulantılarım geçmedende rahat yiyemicem...

Back