Hamilelikte nefes darlığı

Bende 37 haftaligim ozellikle aksamlari ortaya cikiyor uyuyamiyorum bogulacak gibi oluyorum.uff allah sabirimizi versin

ben daha 10 haftalığım konuşurken bile nefes nefese kalıyorum :)
çok şükür ağrı, sızı yok ama nefes nefese kalıyorum. oksijenim yetmiyor :)

Merhaba arkadaşlar ben daha 5 haftalık hamileyim 1 hafta önce nefes darlığı başladı bu kadar sürede kiloda almadım neden bilmiyorum ama nefes darlığı çekiyorum yanlışlıkla sırt üstü yatsam bogulur gibi oluyorum bu ikinci gebeligim çok sorunlu aynı zamanda kanamam da var aranızda aynı durumu yaşayan varmı?....

34 haftalığım, benim son iki haftadır akşamları oluşan nefes darlığım var....ayaktayken hiçbir sorun yok, oturur vaziyette ve yatıyorsam nefes alamıyor....bebeğin fazla baskısında kaynaklı tabiiki...Allah yardımcımız olsun...

Bende ayni durumdayım 23haftalik hamileyim ve çok bunalıyorum çok şükür başka rahatsızlığım yok ama bu nefes darligi zorluyor beni.

28 haftadayim nefes darlığı bendede var ve inanilmaz bir sekilde sırt ağrısı çekiyorum agliyorum resmen hic bisey yapamıyorum dogal çözüm bilen var mi hanimlar

valla bayanlar 2 hafta sürdü geçti de gitti çok şükür ya neydi o haller öyle Ayy Rabbim kolaylık versin cümlemize

Merhabalar şu an gebeligimin 18. Haftasindayim ve 2 gündür nefes darligi cekiyorum.Bu kadar erken nefes darligi yasamak normal midir?

bende de şimdiden nefes darlığı başladı doğuma yakın ne olucam acaba

bende de şimdiden nefes darlığı başladı doğuma yakın ne olucam acaba
Merhabalar nefes darlıgınız geçti mi? Benim bir kaç gün sürdü geçti. Odönem aralıklarla yineledi ancak şu an rahatım. Umarım durum sizde de aynıdır. Şu an nasılsınız?

Merhabalar nefes darlıgınız geçti mi? Benim bir kaç gün sürdü geçti. Odönem aralıklarla yineledi ancak şu an rahatım. Umarım durum sizde de aynıdır. Şu an nasılsınız?

benim de geçti çok ilginç. hatta o kadar geçti ki haftasonu kontrolde doktora sormayı unuttum:)

Bende 37.haftadayım geçen hafta başladı nefes darlığı özellikle sanki nefes yetmiyor diyen bayanlar nasıl geçirdiniz bu zor süreci doğumda nasıl dayandınız sırt üstü yatınca dahada kötü oluyor normalmi oldunuz sezeryanmı.tabi sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızıda bunada şükür Rabbim evlat acısı yaşatmasın sağlık olsun inşallah hepsi geçer

Bende 10 . Haftadayim 3. Hafta önce covidle başladı hala devam ediyor sırt kaburga agrilari ile beraber sizin ne kadar sürdü nasıl geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…