- 3 Eylül 2024
- 71
- 20
- 3
- Konu Sahibi science_teacher
-
Bitki çayı da içmemelisinizHamilelikte tüketilmesi tüketilmemesi gereken gıdalar, yeşillikler, içecekler neler ?
Ya Türk kahvesi düşük tetikliyor felan diyorlar ve bende öğrendiğim ilk günden beri icmiyorumEk olarak kahve günde en fazla 1 tane, çay açık olmak şartıyla 2 3 tane demişti doktorum bana. İyi pişmemiş yumurtada zararlı maalesef.
İlk 3 aydan sonra günde bir fincan içebilirsinYa Türk kahvesi düşük tetikliyor felan diyorlar ve bende öğrendiğim ilk günden beri icmiyorum
Günde kaç tane içiyordunuz? Bende normalde sigara içiyorum ama Şu an 7 haftalık çok erken olduğu için mide ve koku hassasiyetimden dolayı canım istemiyor hiç içmiyorum. Ama 3 aydan sonra kendimi tutamazsam diye korkuyorumİlk 3 aydan sonra günde bir fincan içebilirsin
Ben sigara kullanıyordum gebelikte de maalesef bırakamadım içmeye devam ettim erken doğum oldu
Benim doktorum sıkıntı yok dedi. Ya bir bardak Türk kahvesi ya da 1 bardak filtre kahve.Ya Türk kahvesi düşük tetikliyor felan diyorlar ve bende öğrendiğim ilk günden beri icmiyorum
Normalde günde 1 yada 2 fincan kesin içerdim o düşüğü duyduktan sonra ağzıma vurmadım bir canım istiyor ama düşüğü duyunca ödüm koptu zaten çok uğraştık şimdide olunca içme dedim boşverBenim doktorum sıkıntı yok dedi. Ya bir bardak Türk kahvesi ya da 1 bardak filtre kahve.
İlk defa duydum kahveyle ilgili söylediğinizi, günlük belli bir miktar kafeini geçmemek lazım ama bunun düşükle alakalı olduğunu sanmıyorum, tabi ki herkes istediği rahat ettiği şekilde beslenmeliNormalde günde 1 yada 2 fincan kesin içerdim o düşüğü duyduktan sonra ağzıma vurmadım bir canım istiyor ama düşüğü duyunca ödüm koptu zaten çok uğraştık şimdide olunca içme dedim boşver
Anladım canım çok sağolİlk defa duydum kahveyle ilgili söylediğinizi, günlük belli bir miktar kafeini geçmemek lazım ama bunun düşükle alakalı olduğunu sanmıyorum, tabi ki herkes istediği rahat ettiği şekilde beslenmeli
Ya Türk kahvesi düşük tetikliyor felan diyorlar ve bende öğrendiğim ilk günden beri icmiyorum
Hiç sorma deli gibi kahve istiyorum ben de. Daha çok yeni diye içemiyorum. Ama dün bir kaşıktan az bi kahve koyup öyle içtim. Su gibi bir sey oldu jfjfjfjf iğrençtiNormalde günde 1 yada 2 fincan kesin içerdim o düşüğü duyduktan sonra ağzıma vurmadım bir canım istiyor ama düşüğü duyunca ödüm koptu zaten çok uğraştık şimdide olunca içme dedim boşver
Çok teşekkür ederim icebilitim o zamanHer gün 1 fincan türk kahvesi içmiştim hamileliğimde. Söylediğiniz şeyi ilk kez duydum. Dr. Banu Çiftçi’nin gebelik sürecini anlattığı kitabında da kendisi 1 fincan kahve içebilirsiniz hiçbir zararı yok diyordu.
YaaaaHiç sorma deli gibi kahve istiyorum ben de. Daha çok yeni diye içemiyorum. Ama dün bir kaşıktan az bi kahve koyup öyle içtim. Su gibi bir sey oldu jfjfjfjf iğrençti
Levrek çipura alabalık somon tabii tatlı su balığından deniz balığı lezzeti bekleyemezsin ama idare ederKızlar ben de kendimi aşırı kısıtlamadan (sadece gerçekten zararlı şeyler hariç) canımın istediğini yiyorum. Kahve, maydanoz, mayonez, asitli içecekler falan hariç geri kalanda kısıtlamıyorum pek.
Sadece balık mevsimi bittiya. Hangi balığı yiyebiliriz şuan. 1-2 aydır balık yemedim yaza denk geldik valla
Çipura da yasakmış diyorlardııLevrek çipura alabalık somon tabii tatlı su balığından deniz balığı lezzeti bekleyemezsin ama idare eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?