Hayır sigara hiç kullanmadım. Ağlamak rahatlamak istiyorum bendegebelik için sigarayı mı bıraktın:) öyleyse normal... yoksa bilemedim...
ben de öfkeli değil de hiç alışık olmadığım kadar duygusal olmuştum
Bende pek masum sayılmam huysuzum ama şu an nirvanadayım resmen.Bende sinirliyim ama normalde de sinirli bir yapim var ama hamilelikte artti sanki biraz..
Bende de olmuştu.
Eşime masayı hazırla bide tatlı için ceviz kır dedim. Ben bir şey yapmıyorum ama tv falan izliyorum. Baktım cevizi kırıyor. Vay efendim sen nasıl masayı hazırlamazsın. Masayı hazırlasa da cevizden kavga çıkaracaktım
Geçti sonra.
Mum olmuş Ada'm maşallah..Bende de olmuştu.
Eşime masayı hazırla bide tatlı için ceviz kır dedim. Ben bir şey yapmıyorum ama tv falan izliyorum. Baktım cevizi kırıyor. Vay efendim sen nasıl masayı hazırlamazsın. Masayı hazırlasa da cevizden kavga çıkaracaktım
Geçti sonra.
olabilir canım bende sürekli ağlıyordum aşırı duygusallaşmıştım12 haftalık hamileyim. 2. gebeliğim ilkinde böyle olmuşmuyum hatırlamıyorum ama çok çok agresfim ve sinirliyim. Herşeye sinirleniyorum ben normal mi bu ya gebeliğe mi bağlı kendimde mi sorun var anlayamıyorum.Keşke sinirlendiğimde ağlasam belki iyi gelir
hahahayyy :) Benimde görümcemle halletmek istediğim şeyler var. Hamilelik psikolojisini bahane mi etsem ne :)Evet ben de çok sinirliydim hamileligimde. Gorumcemle halletmedigimiz ama görmezden geldigim bir sorunum vardı. Bir gün bir patladim.Gorumcenin saçını başını yolmak istemistim:) Her şeyi söyledim kayinbabama. (Birlikte yaşamıyoruz tatilde gitmiştik yanlarına) Ama iyi oldu tatliya bağlandı her şey.
Her hamilelik farklı işte. Bende akşam 23,00-24,00 arası olduğu zaman resmen nerede olursa olayım olayım uykusuzluktan bayılıyorum sanki. Dün gece lenslerimi kutusuna koymak yerine halının üstüne atmışımkonuyu ben açmışım gibi hissettim bi an :)
Benim de 2. gebeliğim ilkinde annem hasta olmasına rağmen çok dha sakndm pozitiftim.Bu sefer sinir küpü gibi geziyorum nedense.Biraz bulantılarım fazlaydı evden çok çıkamadm başlarda ondan dedm ama bulantılar da geçti normal hayatıma döndüm ama bir türlü sinirim stresim geçmiyo.Uykularım bile düzensz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?