Hamilelikte olan göğüs arasi kasintisi

anyone1ri

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2024
160
53
13
26
Merhaba kızlar 20+4 günlük gebeyim. Goguslerimin tam arası öyle bi tatlı kasiniyoki anlatamam, böyle Yanık gibi oldu acıyor bide. Nemlendirici krem sürünce rahatlıyo . Hormonlarlami ilgili acaba başına gelen varmi? Neler yaptınız?

Yavrum kaşıma. Orayı kuru tut gerekirse sütyen takma araya Pamuk koy. Benim kaşıntı olurdu bir de böyle beyaz sıktıkça sıkan şeyler olurdu temizleyim derken orada apse oluşturdum yıllarıdr çekiyorum hiç dokunma kuru tut hava aldır yapışmasın memeler birbirine

Yavrum kaşıma. Orayı kuru tut gerekirse sütyen takma araya Pamuk koy. Benim kaşıntı olurdu bir de böyle beyaz sıktıkça sıkan şeyler olurdu temizleyim derken orada apse oluşturdum yıllarıdr çekiyorum hiç dokunma kuru tut hava aldır yapışmasın memeler birbirine
Yaaa neden olduki bende krem sürdüm peçete koydum :( terledigim için soyuluyo bide kasıyorum ya bide. Korktum şuan :((( yarın doktora gidicem zaten bi sorarım belki der bisey

Gidin tabi belki tedavisi vardır benim malesef ilerdi ve apse oldu senede 2/3 kere şişiyor kocaman içi iltihap doluyor doktor açık ameliyat dedi oranın kesilip içinin tmeizlenmesi gerekiyor dedi. Baştan hiç kurcalamasam böyle olmazdı o yüzden sizde dokunmayın kuru tutun doktora görünün

Merhaba kızlar 20+4 günlük gebeyim. Goguslerimin tam arası öyle bi tatlı kasiniyoki anlatamam, böyle Yanık gibi oldu acıyor bide. Nemlendirici krem sürünce rahatlıyo . Hormonlarlami ilgili acaba başına gelen varmi? Neler yaptınız?
Benim gebelik öncesinde yazları sıcak havalarda çok olurdu sütyen giydiğim için hamileliğin başından beri sütyen giyemiyorum göğüslerim şişkinler ve takınca ağrıyor diye bende şuana kadar hiç olmadı hormonlardan değildir büyük ihtimalle terlediği için pişik oluyordur pişik kremi ve havalandirma iyi geliyordu bana sende dene istersen

Karacıger enzimlerinize baktırın kaşıntı vücudun başka yerlerinde de varsa

Benım göğsümün ortasıda kaşıya kaşıya doğum lekesi gibi kaldı 🙈
Hamilelik ilerledikçe göğüslerde büyüme olur, bu da ortadaki ciltte gerilmeye ve kaşıntıya neden olabilir. Özellikle kuru havalarda veya yeterince nemlendirilmemiş ciltte bu durum daha sık görülür.
Östrojen ve progesteron hormonlarındaki artış, ciltte hassasiyet ve kaşıntı yapabilir. Bu, sadece göğüs ortasında değil, karın, kalça, bacaklar gibi başka bölgelerde de olabilir.
Nemlendırıcı kullanın doğal parfümsüz geçmezse dermatolog gidin

Karacıger enzimlerinize baktırın kaşıntı vücudun başka yerlerinde de varsa

Benım göğsümün ortasıda kaşıya kaşıya doğum lekesi gibi kaldı 🙈
Hamilelik ilerledikçe göğüslerde büyüme olur, bu da ortadaki ciltte gerilmeye ve kaşıntıya neden olabilir. Özellikle kuru havalarda veya yeterince nemlendirilmemiş ciltte bu durum daha sık görülür.
Östrojen ve progesteron hormonlarındaki artış, ciltte hassasiyet ve kaşıntı yapabilir. Bu, sadece göğüs ortasında değil, karın, kalça, bacaklar gibi başka bölgelerde de olabilir.
Nemlendırıcı kullanın doğal parfümsüz geçmezse dermatolog gidin
Henüz başka yerlerimde yok ama karaciger yağlanması konusu takılıyor kafama ama kan verdim daha yeni bisey cikmadi degerlerde belli ederdi kendini diye düşünüyorum. Ama yarin sorucam bu konuyu devlet hastanesine gidicem bu sefer zaten , normalde özele gidiyorum.

Henüz başka yerlerimde yok ama karaciger yağlanması konusu takılıyor kafama ama kan verdim daha yeni bisey cikmadi degerlerde belli ederdi kendini diye düşünüyorum. Ama yarin sorucam bu konuyu devlet hastanesine gidicem bu sefer zaten , normalde özele gidiyorum.
Başka yerlerde yoksa korkmayın o zaman dermatolog görsün güzel bi nemlendirici krem versin geçer ben göbeğime sürdüğüm bebek yağı ve hındıstan cevizi yağı karışımından sürüyorum rahatlattı şükür

Back
X