Hamilelikte oruc tutulur mu

Meleknurr

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2021
56
12
8
27
Smdi 5.5 aylik hamileyim ramazanda 6.5 olucam. Kontrole gttigmde doktoruma sorcm ama szin yanitlariniza merak ettim

Smdi 5.5 aylik hamileyim ramazanda 6.5 olucam. Kontrole gttigmde doktoruma sorcm ama szin yanitlariniza merak ettim
Tut veya tutma diyemem ama dinimizde bunun bir günahi yok tutmayabiliyorsun. Allah hic bir sekilde zorlaştırmamış. Ben ilk hamileligimde 7ayliktim ramazana denk geldi tutmadim sonradan o 1ayin kazasini tuttum. Simdi ramazanda 7bucuk olcak yine tumayacagim. Önce sağlik bebeğin ve senin icin. Yinede sana kalmis.

Yaz sıcakları olmadıgı icin tutulabilir belki, kontrole gittigimde bende sorcam doktora

Ben 4.5 aylık hamileyim doktora cuma gittim ama sormayı unuttum oruç tutmam da sorun olur mu bilmiyorum ama ultrasyonda baktı ama bir sorun olsa söylerdi diye düşünüyorum o yüzden tutmayı da düşünüyorum sizce ne yapmalıyım.

Benim doktorum yabanci o yuzden soramam
Ama Allah nasip ederse tutmuycam kaza yapcam kan sekerim dusuyor cunki az az yemem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…