Hamilelikte oturduğun yerden aniden yere egilmenin bebeğe zarari olur mu?

mamamio

⭐Bazen doğru yolu, yanlış insanlar gösterir. ⭐
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2015
1.912
2.052
333
Kızlar yatagima oturmus camasir katliyordum bir tane corap yere düştü bende o an bebişi unutup oturdugum yerden yere egildim. Benim yatagimda yüksek biraz oturdugun zaman ayaklarin yerden kesiliyor. Bayağı bi egildim karnim sıkıştı içeriden ''lok'' diye bi ses geldi sanki hani suya taş atarsinda bi ses cikar ya o tarz bisey. Sizce sorun olmus mudur ya cok endiselendim suan hastaneye gitme gibi bi sansim da yok :(( 4 bucuk aylik hamileyim.

Benim halam egilerek capa yaparken dogum sancisi tutup yolda 5 kilo cocuk dogurmus biri. Birsey olacagini sanmam yani. Doktora gitme sansiniz neden yok?

Bunu doktor bilebilir. Bir şey olabilir mi? Olabilir. Olmama ihtimali var mı? Evet var. Bizimki sadece tahmin olur. Doktora gitmelisiniz.

Bu hafta gidemiyorum maddi açıdan. Sigorta olmadığı icin özele gidiyorum normalde. Sağol insallah bisey olmaz ilk hamilelik oldugu icin insan evhamlaniyo ister istemez

Benim halam egilerek capa yaparken dogum sancisi tutup yolda 5 kilo cocuk dogurmus biri. Birsey olacagini sanmam yani. Doktora gitme sansiniz neden yok?

Bebeğin hareketlerini kontrol edin, sola dönüp uzanın hareket ediyorsa kan bebeğinize ulaşıyordur, sorun yoktur.

4buçuk aylık küçük daha birşey olacağını sanmam, hani son aylar olsa karnın çok büyümüş olsa , aniden eğilip üstten baskı olunca doğumu tetikler belki derdim ama daha küçük yani kesenin içinde aheste aheste yüzüyo :)

Ama kanama sancı olursa mutlaka git doktora, şu an vesvese yapma, vucudunu akışına bırak.

Tavsiyeleriniz icin hepiniz sagolun kizlar :) sol tarafima uzandım bekledim birazda karnimi ellimle titrerettim pıt pıt ediyor icerde. Korkuttu beni findik kurdum

mideden gelmiştir o ses su falan içtiyseniz :KK48:

bebek hareket ediyorsa, çamaşırda lekelenme yoksa sıkıntı yoktur diye düşünüyorum.

Tavsiyeleriniz icin hepiniz sagolun kizlar :) sol tarafima uzandım bekledim birazda karnimi ellimle titrerettim pıt pıt ediyor icerde. Korkuttu beni findik kurdum

Sigortan yoksa da annelik hakkıydı sanırım öyle bir imkan var diye biliyorum. Yani sigortalıymış gibi ücretsiz faydalanabiliyorsun. Tabi yine de sormanda fayda var.

Back
X