• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte panik atak sorunu

Mehmet yıldız hayalhanem dinle sorularının cevabını alacaksın Allahın izniyle. Allah sevdiği kula dert sıkıntı verir. Müminler için dünya cehennemdir kafirler ise cennet unutma. Allah diyor hepimizi imtihan vericek sabredenleri müjdele diyor
Bunu biliyorum evet ama insanoğlu zorluğa dayanamiyor iste

Merhaba ben oğlumda kullandım bir anda kesmek hiç iyi bişey değil çünkü ataklar daha çok zarar verir sana ve bebeğe doz azaltsaydın şu anda paxera içip sağlıklı bebek doğuran arkadaşım da var hiç sorun olmuyor

Merhaba ben oğlumda kullandım bir anda kesmek hiç iyi bişey değil çünkü ataklar daha çok zarar verir sana ve bebeğe doz azaltsaydın şu anda paxera içip sağlıklı bebek doğuran arkadaşım da var hiç sorun olmuyor
Ben de paxera ile sağlıklı bebek doğuran burada bir arkadaşla tanıştım sosyal medyadan da takip ediyorum hatta ikinciyi doğurdu geçtiğimiz yıl

Ben de ikinciyi düşünemiyorum ara ara nüksediyor özellikle adet dönemi yaklaşınca
Merhaba ben de aynı durumdayım oğlum 9 yaşında onu çok zor büyüttüm bu sıkıntılar olduğu için bu ara yine kötüyüm doktora gittim yeni Bi ilaç başladı o daha da kötüleştirdi ya bıraktım onu sadece lustral 100 içiyorum ama hala tam fayda etmedi gibi hamile kalsam da kesmeyi düşünmüyorum valla Bi sene korunmadık Allah vermedi ya Bi bildiği var galiba

Merhaba ben de aynı durumdayım oğlum 9 yaşında onu çok zor büyüttüm bu sıkıntılar olduğu için bu ara yine kötüyüm doktora gittim yeni Bi ilaç başladı o daha da kötüleştirdi ya bıraktım onu sadece lustral 100 içiyorum ama hala tam fayda etmedi gibi hamile kalsam da kesmeyi düşünmüyorum valla Bi sene korunmadık Allah vermedi ya Bi bildiği var galiba
6 haftadan evvel etki etmiyor zaten hamile kalmadan bırakmaya gerek yok ki çocuk düşünülmeye başlandığı anda ilacı bıraktıriyorlar

Back
X