merhaba arkadaslar 2 aydir saglik sorunlarim vardi simdide bu saglik sorunlarim bebegimi kaybetme korkusu beni panik atak yapti.surekli kotu dusunceler icindeyim.yemeden icmeden kesildim 4,5 aylik hamileyim hamileligimin tadini bile cikaramiyorum.evde yanliz kalamiyorum.ailem bir sure kaldi yanimda toparlamistim onlarin gitmesiyle korkularin geri geldi.bayilma hissi.nefes alamama korkusu ya evde yanlizken ölürsem korkusu beni yiyip bitiriyor.bebegimi sevemiyorum bile.Nasil toparlanicam bu dusuncelerimi bastiramiyorum.eşim durumumu anlamiyor anlatamiyorum hatta bikti bende 2 ayda
kayinvaldemi cagirdim bir sure yanimda kalmasi icin gelmedi.hic arkadasim yok.sadece bir tane komsum var onuda biktirmak istemiyorum utaniyorum surekli yanima cagirmaktan mecbur degil kadin cocuk colugu var onunda.Eşim vardiyali calisiyor 24 saat yok gun asiri nöbete gidiyor.geceler gecmiyor uyuyamiyorum.gunduzleri rahat geciriyorum ama her hastalik gece cikarmis ya o hesap benim durumumda gece bunalima giriyorum.oyalanmak icin örgü örüyorum.Kumas boyama yapiyorum.netten oyun oynuyorum muzik dinliyorum ama hic biri oyalanmama yetmiyor cabuk sıkılıyorum.kadin dogum doktoruma iyi olmadigimi soyluyorum olabilir hamilelikte diyor bu kadar.psikiyatriye gidicem ama ilac kullanilmiyormus diye duydum.Benim gibi olan hamilelerden yardim.bekliyorum nasil aştiniz bu dönemi