slm arkadaşlar ben siteye bugün üye oldum.
benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa lütfen bana yardımcı olsun.
Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım şu anda 7 haftalık hamileyim fakat panik atak sorunum beni çok rahatsız ediyor bebeğimi çok istiyorum ona zarar vermek istemiyorum. Benim durumumdaki arkadaşlar acaba bu sorunlarıyla nasıl baş ettiler
beni rahatlatıcı mesajlarınızı bekliyorum sevgiler.
arkdaşlar bende panik atak hastasıyım...ve bir senelik evliyim...ilaç kullanıyorum..şimdilik iyiyim ama hamile kalmaktan çok korkuyorum..ama duyduğuma göre hamileliktede kullanılan laçlar varmış bebeğe zarar vermeyen..bu konuda bilgisi olan varmı acaba???
evet ilaçlar var ama kullanabilene ben cocuga zararı vardır die kullanamıyorum :bende 2 bucuk aylık hamileyim ama malesef daha veremiyorlar ilaç anca 3. aydan sonra verebiliyorlarmış ama ben yinede içemem gibi geliyor. hamile kaldığımdan beri panik atak hastası oldum ve cok zor geçiyor Allah tüm hastaların yardımcısı olsun... yinede:Sa bebeği tasımak güzel zor dahi olsa bu günlerde gececek diorum sürekli yüreğimi rahatlatmaya calısıyorum.
geçen gece ve dün gece kriz benzeri birşeyler geçirdim. 7 aylık hamileyim. geçen gece o kadar kötü değildi sanki kendi kontrolum altında gibiydim istesem krizi durdurabilecekmişim gibi geliyordu. kendim bilinçlimi böyle yapıyorum diye düşündüm.
bu gece ise tamamen farklıydı önce yüzüm yanıyordu ve çok kötü midem ağrıyordu sonra evde su bitmişti, zaten o an rahatsızdım ve eşimle yatıyorduk. evde su bitmiş ben su içmek istiyorum niye almadın diye yakınmaya başladım ve sonra kasıldım çok birşey hatırlayamıyorum ama titriyordum ve üşüyordum vücudum sanki benim değilde bir heykelin içinde hapsolmuş gibiydim. bütün kaslarım kasılmıştı. kaç dk. sürdüğünü bilmiyorum sonra eşim ışığı yaktı galiba ama ben ona bakarken kendimi odaklayamıyordum bana birşeyler sordu cevap veremedim. sonra geçti biraz. ama diyorum ben kendi kendimemi yaşattım bunu?? o an bu durumdan sıyrılmam mümkünmüydü?? ben kendi kendimi mi kastım bilmiyorum gerçekten. inşallah bir daha olmaz.
sanırım şu an doğum yapmışsındır,ama bende aynı hastalıkla uğraşıyorum ve şu an 6 aylık hamileyim ,günler geçmiyor sanki,,arada çok kötü olduğumda pasiflora içiyorum,sakinleştiriyo çok güzel uyuyorum,bebeğim de gayet iyi ultrasonda organlarına falanda baktık,hiçbir problem yok,tek tesellim sanırım bu,ben bitmiş olsamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?